Sony lansează în România televizoarele oficiale ale Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2014

Sony lansează în România televizoarele oficiale ale Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2014 cu funcții speciale pentru pasionații de fotbal și competiții sportive.

Sony BRAVIA W7Cu această lansare Sony extinde seria de televizoare 4K cu noi modele cu diagonale începând cu 49 de inci și până la modelul de top de 85 de inci. De asemenea, gama Full HD a fost extinsă cu modele cu diagonale de la 32 la 65 de inci. În total, gama de televizoare BRAVIA 2014 numără 27 de modele, cu 30% mai mult decât portofoliul de anul trecut.

“Sony este lider la nivel global, dar și la nivel local pe segmentul 4K, beneficiind de expertiza din cinematografie, televiziune și industria muzicală. Noile televizoare BRAVIA 4K, dar și noile televizoare Full HD înglobează cele mai noi tehnologii din cele trei industrii pentru a aduce atmosfera Campionatului Mondial de Fotbal în casele utilizatorilor”, declară Lucian Rădulescu, Country Head Sony Romania, Bulgaria și Republica Moldova.

Noile televizoare dispun de modul “Live Football” cu imagine şi sunet specifice tribunelor de pe marile stadioane. Noua interfață integrează și cele mai noi știri FIFA despre Campionatul Mondial de Fotbal.

Funcția Social Viewing oferă o experiență interactivă, oferind acces live la mesajele prietenilor postate pe Twitter despre meciul sau competiția sportivă urmărită; cu ajutorul camerei și al microfonului încorporate poți purta conversații prin Skype în timp ce te uiți la televizor, astfel încât poți comenta live cu prietenii cele mai importante faze de meci. Tehnologia unică de la Sony care anulează efectul de microfonie menține conversația clară pentru toată lumea, în timp ce transmisia continuă fără întreruperi.

Datorită tehnologiei X-tended Dynamic Range care stimulează contrastul dintre nuanțele profunde de negru și accentele de lumină, Imaginile sunt mai luminoase și au culori mai naturale. Tehnologia X-tended Dynamic Range PRO triplează efectul funcției HDR (High-dynamic-range), astfel încât detaliile imaginilor nu sunt compromise de limitarea ratei de contrast. Această tehnologie menține un consum redus de energie datorită algoritmului care diminuează iluminarea zonelor întunecate, pentru a redirecționa energia către părțile luminoase ale imaginii.

Procesorul 4K X-Reality PRO și ecranul TRILUMINOS, disponibil exclusiv pentru produsele Sony, asigură mai multă culoare, inclusiv nuanțe de roșu intens și verde smarald și un plus de realism.

Televizoarele Sony 4K Ultra HD sunt compatibile cu noul standard HDMI 2.0 și se conectează la smartphone-uri și tablete prin portul MHL 3.0.

Designul inovator Wedge, profil piramidal, crește stabilitatea televizorului, chiar dacă acesta are o diagonală generoasă. Prin coborârea centrului de greutate al televizorului, a fost redusă dimensiunea stativului, astfel încât televizorul poate fi amplasat lipit de perete sau pe o masă mai îngustă. Totodată, noul design cu profil piramidal oferă mai mult spațiu pentru cele două boxe cu design tubular și tehnologie Magnetic Fluid Speaker. Amplasarea boxelor crește capacitatea acestora, pentru a oferi sunete puternice, cu bas, fără distorsiuni.

Televizorul BRAVIA X9 oferă o experiență audio impresionantă, datorită boxelor construite din fibră de sticlă armată cu mică și tehnologiei Sony Magnetic Fluid Speakers.

Portreplicatorul încorporat simplifică gestionarea cablurilor, astfel încât poți conecta simultan mai multe dispozitive, de la console de jocuri la playere Blu-ray – menținând cablurile organizate în spatele televizorului.

Noua tehnologie Clear Audio+, disponibilă pe televizoarele BRAVIA , reglează sunetul televizorului pentru o experienţă captivantă, redând clar şi distinct muzica, dialogurile şi efectele surround.

Galerie foto

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *