Sony lansează noul televizor BRAVIA cu ecran perfect curbat

După lansarea primulului televizor LED curbat din lume, în cadrul IFA Berlin 2013, Sony lansează noul model BRAVIA S90 4K Ultra HD, televizorul cu ecran perfect curbat.

Sony BRAVIA S90Disponibil cu diagonale de 75 de inci (190,5 cm) și de 65 de inci (165,1 cm), noul model BRAVIA S90 dispune de un ecran subțire, conturat de o ramă îngustă. Imaginile naturale cu rezoluție 4K Ultra HD oferă de patru ori mai multe detalii decât cele la rezoluție Full HD. Gradul de curbare al ecranului, calculat cu precizie, te transpune direct în mijlocul acțiunii, aducând un plus de realitate experienței de vizionare, indiferent de punctul de vizionare din cameră.

Tehnologiile avansate Sony de procesare a imaginii readuc la viață programele preferate, oferindu-le calitate fără egal, strălucire și culori naturale.

Ecranul TRILUMINOS redă fiecare scenă prin nuanțe bogate de roșu, verde și albastru. Tehnologia X-tended Dynamic Range ajustează în mod inteligent contrastul pentru a reda imagini mai strălucitoare și mai realiste. O nouă lume a detaliilor este posibilă cu ajutorul procesorului de imagine Sony 4K X-Reality PRO ce prelucrează și îmbunătățește imaginile difuzate de furnizorii de servicii TV sau cele redate cu ajutorul Blu-ray playerelor. Cu BRAVIA S90 este posibilă vizionarea oferită de seria BRAVIA 4K X9.

Echipat cu un sistem de difuzoare multi-unghi pe 4.2 canale, televizorul redă un sunet puternic în orice colț al încăperii. Tehnologia ClearAudio+ Discrete Processing păstrează toate detaliile coloanei sonore pentru a reda sunete clare și definite.

Bass-ul puternic este asigurat de un sistem dual de woofere de joasă frecvență, plasat în interiorul televizorului. În plus, se poate alege un subwoofer wireless, de culoare albă (SWF-BR100) sau neagră (SW-BR100B) pentru a adăuga o notă seismică sunetelor redate.

Specificaţii tehnice Sony BRAVIA S90

Diagonală75” (KD-75S9005B) – 190,5 cm  / 65” (KD-65S9005B) – 165,1 cm
Rezoluție4K (3840×2160)
Procesor de imagine4K X-Reality PRO
Tip de displayTRILUMINOS Display
Luminozitate și contrastX-tended Dynamic Range
MotionflowMotionflow XR800Hz
Sistem audioDifuzoare pe Live Speaker multi-unghi, pe 4.2 canale cu tehnologie Discrete Processing
One-Flick EntertainmentQuick Start & Playback; Direct Access cu noua interfață; control intuitiv cu telecomanda One-Flick
Experiența de utilizareSocial Viewing; Mod Live Football; One-touch mirroring; partajare de fotografii
3DActiv (două perechi de ochelari sunt incluse în pachet)
Cameră și microfon Skype Încorporate
Telecomandă One-Flick Inclusă
Subwoofer wirelessOpțional (SWF-BR100) sau (SW-BR100B)

 

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *