Symantec lansează cea mai nouă versiune a produsului NetBackup

Symantec anunță cea mai nouă versiune a produsului NetBackup, respectiv versiunea NetBackup 7.6, care aduce noi functionalități pentru protecția la scară largă a mediilor vituale ce au la bază tehnologia VMware.

PrintNetBackup 7.6 este singura soluție de backup destinată mediului enterprise (organizații mari și foarte mari), care poate gestiona sute de mii de mașini virtuale și PB de date (1 petabyte = 1.000 terabytes), în același timp oferind clienților viteze de restaurare a mașinilor virtuale de până la 400 de ori mai rapide decât restaurările standard. Departamentele IT pot acum simplifica și automatiza protecția mediilor foarte mari și complexe, formate din sisteme fizice, virtuale sau cloud, care împreună reprezintă componentele actuale ce se regăsesc în centrele de date moderne.

Un raport Symantec din 2012 comunică creșterea anuală cu până la 70% a datelor păstrate pe servere și sisteme de stocare. Această creștere anuală, combinată cu proliferarea virtualizării și păstrarea acelorași bugete pentru IT sau chiar reducerea acestora, forțează factorii de decizie să abordeze noua realitate unde modelele de protecție tradiționale au devenit inadecvate.

Câteva beneficii importante ale Symantec NetBackup 7.6:

– viteza de recuperare a mașinilor virtuale VMware vSphere cu 400 de ori mai rapidă

– un backup automat, complet și de 35 de ori mai rapid decât abordările tradiționale

– clienții au posibilitatea de a proteja 300 de mașini virtuale în 300 de secunde, prin backup și restaurare proactivă a datelor

Versiunea NetBackup 7.6 este disponibilă prin intermediul partenerilor Symantec sau direct de la Symantec. Clienții Symantec care au un contract curent de mentenanță pot descarca noua versiune printr-un click aici. Cea mai recentă versiune a platformei de tip appliance, NetBackup 5230, dispune de capacitate de stocare de 14TB și software-ul NetBackup 7.6 pre-instalat.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *