UTOK lansează cele mai rezistente smartphone-uri din gamă: Dorel și Explorer

UTOK face pasul în categoria telefoanelor rezistente la șocuri mecanice, praf și apă, prin anunțarea modelelor Dorel și Explorer, cu certificat IP67 ce asigură o funcționare optimă în cele mai dure condiții.

utok-dorel-5

UTOK Dorel si Explorer ofera atât funcțiile de bază ale unui telefon, cât și puterea, versatilitatea și avantajele unui smartphone ce poate rula cele mai noi aplicații Android. UTOK Dorel este destinat celor ce experimentează în fiecare zi condiții provocatoare, în timp ce UTOK Explorer se adresează celor cu simțul aventurii, dornici să cunoasca fiecare colț al naturii. Cu ajutorul învelișului cauciucat, certificat IP67, ce le face rezistente la praf și scufundarea în apă timp de 30 de minute, UTOK Dorel și Explorer sunt perfecte pentru utilizarea în condiții extreme.

Modelele rugged întâmpină nevoia consumatorilor de a avea un telefon pe care se pot baza în orice condiții. Prin UTOK Dorel și Explorer ne asigurăm că fiecare utilizator se va bucura de rezistența atât de necesară în mediile de lucru extreme și funcțiile avansate ale unui smartphone cu sistem de operare Android KitKat. Suntem convinți că noile smartphones își vor găsi locul în scenarii variate, de la oameni care urmează cariere în medii de lucru solicitante precum construcțiile, până la cei ce petrec mult timp explorând natura, pe apă sau pe uscat”, a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

Fiecare dintre cele două smartphon-uri este echipat cu un procesor Dual Core, cu frecvența de 1.2 GHz, un ecran IPS de 3.5 inch, memorie internă de 4GB, cu posibilitatea extinderii acesteia prin intermediul unui card microSD de până la 32 GB, camera de 2 megapixeli, conectivitate WiFi, 3G, Bluetooth, senzor GPS, o baterie cu capacitate de 2000 mAh și sistem de operare Android 4.4 KitKat.

În plus, ambele smartphones dispun de beneficii precum 5 ani garanție extinsă prin aplicația UTOK Now, o lună gratuită de filme, seriale, emisiuni înregistrate și live, meciuri de fotbal prin Seenow, o lună gratuită de acces la peste 25 de milioane de melodii prin Zonga, 100 de cărți pre-instalate, accesibile prin aplicația Elefant eBooks Reader și aplicația socială de going-out, Getlokal.

UTOK Dorel si Explorer sunt disponibile la precomandă pe site-ul www.utok.ro și pe ale partenerilor, la prețul de 599 lei, livrările începând din data de 2 februarie 2015.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *