Vânzări în creștere cu 38% pentru producătorul de aparatură frigorifică Liebherr

  • de

Liebherr, unul dintre cei mai importanţi producători mondiali de aparatură frigorifică de înaltă calitate, a înregistrat anul trecut în România vânzări în creștere cu 38% față de 2012. Prezent pe piața locală din 2006, deține o cotă importantă din piața frigorificelor premium în România și este importat si distribuit de Marelvi, cel mai mare distribuitor de electrocasnice din țară.

SBSes7165Cea mai importantă cotă din vânzările Liebherr în România este deținută de combinele frigorifice (35%), urmate de frigiderele cu două uși, cu o pondere de 34,5% din totalul vânzărilor. Alături de acestea, din portofoliul local Liebherr mai fac parte atât aparate frigorifice pentru mediul comercial, cât și aparate frigorifice de nișă. În această categorie sunt incluse vitrinele pentru depozitarea climatizată a vinurilor și humidoarele, dispozitive esențiale pentru păstrarea calității trabucurilor.

Strategia Liebherr pentru 2014 pune un accent deosebit pe prezentarea gamei de aparatură frigorifică Premium, păstrând în continuare ca prioritate creșterea în volum a vânzărilor gamei Confort.

”Românii sunt din ce în ce mai pretențioși în ceea ce privește calitatea și designul aparaturii frigorifice, precum și consumul de energie al acesteia. Liebherr răspunde perfect acestor exigențe: sunt produse de calitate germană, cu tehnologii inovatoare patentate și design exclusivist, super-economice și fiabile. În acest context, pentru anul 2014 ne propunem o creștere cu 15% a volumului vânzărilor Liebherr în România”, declară Dumitru Mihălescu, Director General Marelvi .

Marelvi anunță totodată extinderea rețelei de distribuție, produsele Liebherr fiind acum disponibile și în magazinele Media Galaxy. De asemenea, retailerul online eMAG a lărgit gama produselor Liebherr comercializate, cu aparatele din gama Confort, pe lângă produsele Liebherr Premium, aflate deja în oferta sa. Astfel, aparatele frigorifice Liebherr sunt distribuite prin toate canalele de retail, atât în magazinele offline, cât și online. Totodată, aparatele frigorifice Liebherr sunt deja comercializate și în Flanco și Dedeman, dar și în toate magazinele independente de profil.

În plus, compania păstrează garanția extinsă de 4 ani pentru toate aparatele sale frigorifice, o perioadă dublă ca durată față de garanția medie a pieței, demonstrând astfel încrederea deplină în fiabilitatea produselor comercializate la noi.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *