VARTA lansează noul încărcător de mașină Mag Pro Wireless Car Charger, cu tehnologia MagSafe

VARTA, lider tehnologic în producția de baterii, lansează noul încărcător de mașină Mag Pro Wireless Car Charger, care folosește tehnologia MagSafe. Acesta oferă un încărcător magnetic practic, datorită căruia smartphone-ul nu numai că este întotdeauna la nivelul ochilor pe drum, ci este și încărcat. Noul încărcător de mașină Mag Pro Wireless Car Charger va fi disponibil în curând și în magazinele din România.

varta

Smartphone-ul este instrumentul central pentru a face plăcută o călătorie cu mașina, dar o face și eficientă datorită diverselor aplicații – fie că este vorba de navigație – de a ne duce rapid la destinație, de a ne asigura o bună dispoziție prin intermediul unui playlist propriu sau pentru a fi mereu în contact cu cei dragi.

Noul încărcător de mașină wireless Mag Pro de la VARTA este însoțitorul ideal pentru a permite un nivel ridicat de încărcare și confort de utilizare în mașină. VARTA folosește tehnologia MagSafe, pe care Apple a instalat-o în fiecare smartphone de la iPhone 12. Un inel magnetic de pe spatele iPhone-ului îl trage automat către încărcătorul la fel de magnetic și garantează astfel nu numai o prindere sigură, ci și o poziționare corectă pe încărcător, precum și o conexiune ideală și neîntreruptă pe parcursul întregului proces de încărcare.

Mai multe informații despre tehnologia MagSafe

Mag Pro include un cablu de încărcare USB de tip C la USB de tip C, precum și un suport pentru a-l atașa rapid și ușor la grila de ventilație din habitaclu. Încărcătorul auto este realizat dintr-un plastic moale și are protecții din cauciuc care protejează atât smartphone-ul, cât și interiorul automobilului.

Designul este simplu, negru elegant, ceea ce îl face să se potrivească perfect cu orice interior de mașină. LED-ul alb pentru indicarea procesului de încărcare se aprinde doar foarte discret pentru a nu deranja vizibilitatea șoferului în special la conducerea pe timp de noapte.

Odată conectate la încărcătorul wireless pentru mașină, iPhone-urile sunt încărcate cu 7,5 wați prin conexiunea MagSafe. Deoarece încărcătorul de mașină fără fir Mag Pro acceptă și standardul de încărcare Qi, alte smartphone-uri care sunt utilizate cu husă magnetică, de exemplu, pot fi încărcate și cu până la 15 wați. Poziția suportului poate fi ajustată după cum este necesar în timpul încărcării datorită unei articulații sferice.

Încărcătorul de mașină fără fir Mag Pro de la VARTA oferă o soluție puternică de încărcare la un raport preț-performanță atractiv. Cu Mag Pro, șoferii au acum la îndemână toate instrumentele importante atât pe durata călătoriilor scurte, cât și pe cele lungi și, odată ajunși la destinație, sunt perfect echipați pentru a funționa la capacitate maximă datorită bateriei complet încărcate.

varta

VARTA AG

VARTA AG produce și comercializează un portofoliu cuprinzător de baterii, de la micro-baterii, baterii de uz casnic, sisteme de stocare a energiei până la soluții de baterii specifice clienților pentru o varietate de aplicații și, în calitate de lider tehnologic, stabilește standardele industriei în domenii importante. În calitate de companie mamă a grupului, operează în segmentele de afaceri „Microbatteries & Solutions” și „Household Batteries”.

Segmentul „Microbaterii și soluții” se concentrează pe afacerea OEM pentru microbaterii și pe pachetul de baterii litiu-ion. Prin cercetare și dezvoltare intensă, VARTA stabilește standarde globale în sectorul microbateriilor și este un lider inovator recunoscut pe piețele importante de creștere a tehnologiei litiu-ion și a bateriilor primare pentru aparate auditive. Segmentul „Baterii de uz casnic” cuprinde activitatea de baterii pentru clienții finali, inclusiv baterii de uz casnic, acumulatori, încărcătoare, energie portabilă (power bank-uri) și lanterne, precum și dispozitive de stocare a energiei.

Grupul VARTA AG are în prezent aproape 4.000 de angajați. Cu cinci unități de producție și fabricație în Europa și Asia, precum și centre de vânzare în Asia, Europa și SUA, filialele operaționale ale VARTA AG sunt active în prezent în peste 75 de țări din întreaga lume.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *