Zilele Panasonic Lumix la F64 aduc camere foto capabile să filmeze 4K

Zilele Panasonic Lumix se desfășoară în perioada 25-27 iunie la F64 România. Evenimentul pune la dispoziția pasionaților de fotografie și videografie de la Lumix DMC-GH4 la DMC-G7, cel mai nou model al companiei capabil să înregistreze videoclipuri la rezoluție 4K.

Panasonic Lumix G7-2Panasonic Lumix DMC-G7 este un model gândit pentru performanță maximă într-un corp care asigură o mobilitate și o portabilitate foarte bune. Are un senzor de 16 megapixeli capabil să înregistreze video la rezoluție 4K și dispune de câteva moduri care îl ajută pe fotograf să nu rateze niciun moment important. Are multe plusuri în fața aparatelor foto cu care a fost comparat.

Funcția 4K Photo îi permite utilizatorului să extragă cadre individuale din videoclipuri filmate la rezoluție 4K, obținând fotografii de aproximativ 8 megapixeli potrivite printării sau vizionării lor pe diverse dispozitive electronice. Aplicația Panasonic Image App, disponibilă atât pe iOS, cât și pe Android, permite transferarea fotografiilor în telefon, cât și editarea lor.

Lumix DMC-G7 are un ecran mobil de 3 inci cu o rezoluție de 1,04 milioane de puncte și un sistem de focalizare automată care atinge o viteză de 0,07 secunde. Prin modul Star Light AF aparatul poate focaliza excelent și în condiții de luminozitate scăzută prin calcularea exactă a valorii contrastului într-o zonă AF mai mică. Mai mult, acesta are și funcția de ‘silent shutter’, fiind cam singurul aparat care deține această funcție, permițând ca sunetul declanșat de shutter să fie inexistent.

La lansarea noului Panasonic DMC-G7 am aflat de la specialiști că este un aparat cu mult peste celelalte în calitate de capacitate și că are capacitatea de a fotografia foarte bine pe întuneric. Are un timp minim de expunere: 1/16000. Un alt avantaj este acela că atunci când filmează reușește să identifice singur punctul de focalizare.

Alături de Lumix DMC-G7, în cadrul Zilelelor Panasonic, iubitorii fotografiei vor putea testa și modelele DMC-GH4, DMC-FZ100 și DMC-LX100, toate trei fiind capabile să înregistreze video 4K. Modelul LX100 este, totodată, cea mai compactă cameră Panasonic capabilă să ofere videoclipuri de înaltă rezoluție, un obiectiv cu o diafragmă f/1.7-2.8, excelent pentru situații cu prea puțină lumină, și un senzor micro four thirds.

Disponibil va fi și modelul DMC-GF7, un aparat foto cu lentile interschimbabile optimizat pentru autoportrete printr-un ecran care se poate ridica la 180 de grade.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *