ALTEX România începe Campania Black Friday 2019 pe 1 noiembrie

ALTEX România, liderul pieței de retail cu produse electronice și electrocasnice, începe Campania Black Friday 2019 pe 1 noiembrie. Încă din prima zi de campanie clienții se pot bucura de cele mai așteptate promoții ale anului la un sortiment larg de produse disponibile în toate magazinele și pe site-urile ALTEX și MEDIA GALAXY.

Altex

În acest Black Friday, ALTEX și MEDIA GALAXY fac tehnologia accesibilă prin sortimentul de produse atent ales, prețurile cele mai mici din piața, garantate prin programul „de 2XDiferența” și, mai ales, prin disponibilitatea produselor, punând la dispoziția clienților toate resursele: experiență, oameni, stocuri, sisteme, magazine, cu scopul declarat de a fi cât mai aproape de așteptările lor.

„În campania de Black Friday de anul acesta, cei mai importanți indicatori de performanță pentru ALTEX sunt creșterea numărului de clienți și satisfacția lor că au făcut alegerea potrivită. Astfel, un aspect important de care am ținut cont este asigurarea consultanței și experienței plăcute cu produsele asigurate de colegii din magazine. Cu ajutorul lor, clienții pot fi siguri de alegerile pe care le vor face începând cu 1 noiembrie, beneficiind totodată pe loc de produsele dorite la cele mai atractive prețuri”, spune Edvin Abdulachim, director comercial ALTEX România.

O abordare omni-channel

Pregătirea campaniei de Black Friday a început cu mai multe luni în urmă și a însemnat asigurarea unei experiențe plăcute de cumpărare printr-o abordare omni-channel. Aceasta implica investiții în optimizarea website-ului în ceea ce privește infrastructura hardware și optimizarea timpului de încărcare a paginilor, optimizarea proceselor de achiziție și livrare la domiciliu și asigurarea unui stoc de optim pentru ca clienții să se poată bucura imediat de promoțiile atractive.

În calitate de lider al pieței de retail electro-IT din România, ALTEX aduce promoțiile cele mai agresive din an, impresionante prin număr și varietate, la o mare diversitate de categorii: telefoane, televizoare, laptopuri, electrocasnice, gaming. În premieră, în acest an, includem și produse din categorii noi precum cosmetice, anvelope și piese auto, bricolaj, produse pentru copii și nu numai. Pentru a se bucura de oferte clienții pot sa vină în magazinele ALTEX și MEDIA GALAXY să testeze și să își ridice produsele pe loc, începând cu 1 noiembrie”, declară Raul Filip, director de achiziții ALTEX România.

Fii mai rapid decât curierul: ridică produsele direct din magazine în perioada 1 noiembrie – 4 decembrie 2019 și bucură-te imediat de oferte!

La ALTEX și MEDIA GALAXY clienții nu mai trebuie să aștepte curierul, ci pot cumpăra direct din magazine de unde pot sa plece pe loc cu propusele dorite. Printre ofertele atractive de care clienții se pot bucura chiar de pe 1 noiembrie în toate magazinele și pe site-urile ALTEX și MEDIA GALAXY se numără:

televizorul Philips, diagonală 80cm la numai 599,9 lei, mașina de spălat rufe Arctic 6Kg, 1000 rotații pe minut, A+++ la doar 692,9lei, preț la schimb cu un produs vechi, laptop Asus, procesor Intel Celeron 2,6GHz, 4GB Ra, display HD la doar 849,9lei, combina frigorifică Gorenje (229l frigiderul și 97l congelatorul) la numai 1147,9lei, preț la schimb cu un produs vechi, aragaz inox Zanussi cu 4 arzătoare, cuptor de 53l și aprindere electrică la numai 895,9lei, smartphone Samsung Galaxy A10 la doar 545,9 lei, laptop Lenovo Ideapad cu procesor Inel Pentium Gold 540SU, 4GBRam, display full HD la numai 1199,9lei, expresor super-automat Philips cu cană de lapte, la doar 1199.9lei, smartphone  Huawei P30 lite la numai 999lei, televizor UHD Philips, diagonală 108 cm la doar 1393,9 lei. Pentru a afla și restul de oferte clienții sunt așteptați în magazine și pe site-urile ALTEX și MEDIA GALAXY.

Și pentru că astfel de oferte sunt de neratat, am pregătit un alt avantaj pentru clienții care doresc să fie primii care se bucură de Black Friday alături de ALTEX și MEDIA GALAXY: programe de rate fără dobândă prin cardurile băncilor partenere și servicii de creditare pe loc, direct în magazin sau online, prin birourile CREDEX.

ALTEX România

Pornind ca start-up local în anii ‘90, ALTEX România a crescut durabil prin forte proprii, influențând comerțul de electronice și electrocasnice din România, oferind clienților săi prin rețeaua de peste 100 de magazine și prin site-ul www.altex.ro echipamente care sporesc confortul vieții, adecvate nevoilor clienților, la prețuri accesibile. Prin programul „De 2xDiferența”, ALTEX susține cel mai mic preț din România oferit pentru întreaga gamă de produse. În plus, ALTEX vine în sprijinul clienților cu servicii care adaugă plus-valoare: servicii de consultanță la raft, platforma online, livrare la domiciliu, ridicarea produselor vechi, finanțare (rate) accesibilă, acțiuni promoționale.

De la electrocasnice, electronice, IT, comunicații și multimedia, ALTEX România și-a extins în prezent gama de produse având oferte competitive și pe piața de voiaj, sport și vacanță, auto, cosmetice-îngrijire personală, bebeluși-copii sau băuturi calde și reci (apa, cafea, sucuri, ceai).

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 484 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » E-commerce » ALTEX România începe Campania Black Friday 2019 pe 1 noiembrie

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.