ALTEX România iese de pe platforma eMAG Marketplace

După o prezență de mai bine de un an și jumătate pe eMAG Marketplace, ALTEX a decis să parasească platforma, motivul acestei decizii fiind creșterea semnificativă a comisioanelor practicate de eMAG, aspect ce ar conduce la imposibilitatea ALTEX de a-și ține promisiunea către clienți, respectiv, aceea de a oferi cel mai mic preț din România la toate produsele, conform unei declarații oficiale a companiei.

ALTEX

Iată declarația completă:

„De aproape 28 de ani, clienții și-au dovedit fidelitatea față de ALTEX, contribuind la întărirea poziției de lider al pieței de electro-IT, în timp ce ALTEX și-a ținut mereu promisiunea de a contribui la îmbunătățirea vieții clienților, oferind acces la tehnologie relevantă prin varietatea produselor disponibile la cel mai mic preț din România, garantat prin rambursarea de 2 ori a diferenței.

În plus, ALTEX a răspuns mereu nevoilor actuale ale consumatorilor, integrând rolul magazinului clasic cu platforme online, aducând în același timp plus-valoare prin cel mai bun preț, produse de calitate adaptate nevoilor lor și cele mai bune servicii, relevante pentru clienți: consultanță la raft, disponibilitatea produsului și posibilitatea interacțiunii cu acesta, livrare până la ușa casei, servicii de instalare, de ridicare a produselor vechi, de service în magazin, de finanțare accesibilă, metode de plată variate.”

Declarație Florin David, Director E-commerce Altex Romania

„Am luat decizia de a părăsi platforma marketplace eMAG deoarece în acest moment, creșterea comisioanelor ne fac imposibilă respectarea promisiunii de cel mai mic preț din România, o promisiune pentru ținerea căreia toți angajații ALTEX depun constant eforturi pentru optimizarea costurilor prin excelență în operațiuni și prin investiții inteligente în proiecte care cresc eficiența.

Toate acestea fac ca ALTEX să fie o afacere profitabilă și sustenabilă și ne dau instrumentele care ne ajută să ne adaptăm modificărilor pieței prin propriile puteri, fără sprijin din partea statului, în timp ce arătăm soliditate în afaceri, consecvență și sustenabilitate în creștere și profit și respect față de promisiunile făcute clienților noști”, a precizat compania prin Florin David, Director E-commerce Altex Romania.

Începand cu 19 august, clienții vor putea achiziționa în continuare produsele dorite la cel mai mic preț, venind în oricare dintre cele 120 de magazine ALTEX și MEDIA GALAXY și online pe platformele proprii altex.ro și mediagalaxy.ro.

Pentru ALTEX România, succesul nu se rezumă doar la vânzări și profit. Succesul ALTEX România înseamnă să te adaptezi indiferent de momentele grele care afectează iminent orice piață, să dai un adevărat exemplu despre cum se fac afacerile și să ai o contribuție la schimbarea în bine a societății, la dezvoltarea acesteia”, a declarat Florin David, Director E-commerce Altex Romania.

eMAG Marketplace este sistemul prin care partenerii eMAG își afișează propriile produse pe website-ul www.emag.ro, alături de produsele vândute direct de către eMAG. Clienții pot comanda simultan atât produse eMAG cât și produse din oferta oricărui partener eMAG.

ALTEX

De la începutul acestui an, ALTEX România a investit peste 10 milioane de euro pentru modernizarea, reamenajarea sau deschiderea de noi magazine, susținând astfel economia locală, creând noi locuri de muncă și venind în întâmpinarea nevoilor clienților.

Totodată, dezvoltarea noului centru logistic lângă București, în comuna Dragomirești Vale, asigură începând in acest an, în urma unei investiții de peste 37 de milioane de euro, internalizarea și eficientizarea serviciilor logistice, susținând astfel promisiunea celui mai mic preț din România și contribuind astfel la îmbunătățirea calității vieții clienților.

Pornind ca start-up local în anii ‘90, ALTEX România a crescut durabil prin forte proprii, influențând comerțul de electronice și electrocasnice din România, oferind clienților săi prin rețeaua de peste 120 de magazine și prin siteurile altex.ro și mediagalaxy.ro echipamente care sporesc confortul vieții, adecvate nevoilor clienților, la prețuri accesibile.

De la electrocasnice, electronice, IT, comunicații și multimedia, compania și-a extins în prezent gama de produse având oferte competitive și pe piața de voiaj, sport și vacanță, auto, cosmetice-îngrijire personală, bebeluși-copii sau băuturi calde și reci (apa, cafea, sucuri, ceai).

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 479 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » E-commerce » ALTEX România iese de pe platforma eMAG Marketplace
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.