Amazon lansează Prime Now în Paris, serviciul cu livrare într-o oră

Amazon a lansat aplicaţia Prime Now în Paris, oferind livrare într-o oră pentru o cantitate de peste 18.000 de produse, conform IGD.

Prime NowCu ajutorul aplicației Prime Now, clienții pot comanda produse din 26 de categorii, inclusiv produse alimentare proaspete și congelate, timp de șapte zile pe săptămână, în intervalul orar 08:00 – 22:00. Comenzile pot fi livrate într-o oră pentru 5.90 euro sau gratuit, în termen de două ore, iar comenzile trebuie să fie depăşească suma de 20 euro. Toate coletele vor fi livrate de la noul centru de distribuție Amazon, de 4000 metri pătraţi din Paris. Potrivit directorului centrului de distribuție, Toufik Meddour, Parisul a fost ales pentru acest program deoarece are cel mai mare număr de abonați din Franța.

Amazon Franța a început să vândă la sfârșitul anului 2015 şi produse alimentare și alcool. În ceea ce priveşte actualizarea privind progresele înregistrate la începutul acestui an, directorul categoriilor de bunuri de larg consum Yannick Migotto, a declarat că site-ul a fost într-o fază de îmbunătăţire și şi-a adaptat produsele încă de la lansare.

Frédéric Duval, CEO-ul Amazon din Franța, a declarat că retailerul va aștepta pentru a vedea modul în care parizienii răspund la serviciu, înainte de a începe să facă adaptările necesare. El a spus că nu au existat obiective în ceea ce privește cifra de afaceri sau numerele de ordine, doar pentru a crea un angajament imens al publicului odată cu introducerea acestui serviciu, Prime Now. Iar despre Amazon Fresh, directorul a declarat că nu există încă un plan pentru ca acesta să fie dezvoltat în Franţa, deşi îşi doreşte foarte mult acest lucru. Însă de curând, Amazon Fresh a fost lansat în Marea Britanie.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *