Au inceput inscrierile la ecomTEAM, cel mai mare eveniment regional de e-commerce si digital

Specialisti de top la nivel local si international din domeniul comertului electronic si marketingului digital, vor participa pe 2-3 aprilie, la Brasov, la ecomTEAM, cel mai mare eveniment regional de profil.

ecomTeamPrintre speakerii din Romania se numara Iulian Stanciu, directorul general al eMag.ro, cel mai mare retailer online la nivel local; Dan Bulucea, CEO al Google Romania sau Dan Vidrascu, CEO al Elefant.ro, cea mai mare librarie online din Romania repozitionata recent ca mall al familiei.

Pe de alta parte, in cadrul conferintei, dar si la workshopuri vor participa specialisti internationali precum David Sottimano, consultant in cadrul Distilled, una dintre cele mai cunoscute agentii britanice de marketing digital, Alison Battisby, consultant in social media- cu experienta in cadrul unor companii precum Nokia ori Tesco si John Heffernan, director de vanzari pentru digital in cadrul Foundry Communications, unul dintre jucatorii majori intre agentiile britanice de design.

„Am pregatit o lista importanta de speakeri romani si straini, cei din afara Romaniei provenind in special din Marea Britanie, cea mai dezvoltata piata de marketing digital din Europa. Iar in perioada urmatoare vom adauga si alte nume relevante in domeniu pentru a construi un eveniment cat mai interesant pentru participanti”, a afirmat Claudiu Vrinceanu, redactorul-sef al Wall-Street.ro.

Odata cu lansarea ecomTEAM.ro incepe si perioada de early bird, care ofera participantilor o reducere de 30% din pretul integral al biletelor, aplicabila pentru ambele zile ale evenimentului.

Evenimentul organizat de Wall-Street.ro, unul dintre cele mai importante publicatii de business din Romania, si fondat de 2Parale, prima si cea mai mare retea de afiliere la nivel local, se va desfasura pe 2-3 aprilie in Brasov, la Hotelul Kronwell.

Revista retail-FMCG.ro este partener media al evenimentului.

Depositphotos

0 comentarii la „Au inceput inscrierile la ecomTEAM, cel mai mare eveniment regional de e-commerce si digital”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 3 - 7 februarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *