Black Friday la MarketOnline.ro – reducere de până la 75% și livrare în 3 zile

În data de 21 noiembrie, pe site-ul MarketOnline.ro vor fi afișate reduceri de până la 75%, iar clienții vor putea profita de prețuri speciale pentru: televizoare, tablete, telefoane, laptopuri, electrocasnice mari și mici, componente PC, aparate foto și produse de îngrijire personală.

Logo Comunicat fara  sigla

Pentru evenimentul anului, Black Friday 2014, echipa magazinului MarketOnline a început pregătirile încă din vară: negocieri cu furnizorii privind produsele, dar și serviciile de depozitare și logistică, configurarea serverelor, planificarea tuturor activităților.

Dorim ca produsele să ajungă în cel mai scurt timp la clienții nostri și estimăm un maxim de 3 zile lucrătoare pentru livrarea tuturor comenzilor din cadrul acestui eveniment. Anticipând o creștere cu 30% a numărului de comenzi pentru Black Friday 2014 și având un număr de peste 20.000 de produse pregătite pentru acest eveniment, am optat și în acest an pentru colaborarea cu un operator logistic cu experiență”, declară Andrei Cracea, manager al MarketOnline.ro.

Printre produsele din gama premium pe care MarketOnline.ro le va avea în ofertă de BlackFriday se pot menționa: un laptop de ultimă generație cu un procesor puternic (Intel Core i7) care va putea fi achiziționat cu un discount de 700 RON, un ultrabook cu Windows 8 preinstalat va putea fi achiziționat cu un discount de 1.200 RON, un Smart TV cu rezoluție Ultra HD 4k de 200 cm va avea un discount de 10.000 RON, și un produs profesional, foarte cautat în rândul femeilor, Epilator IPL cu lumină intens pulsata va avea un discount de 700 RON.

În acest an ne așteptăm la o creștere a valorii comenzii medii. Dacă anul trecut aceasta a fost în jur de 800 RON, în acest an valoarea medie a coșului va crește pentru că, față de anul trecut, avem în plus în ofertă de Black Friday și produse premium”, declară Andrei Cracea.

Printre cele mai populare produse din oferta de anul trecut putem menționa: Telefoanele Samsung Galaxy S4 (i9505) și LG Nexus 4, Televizorul LG 32LA620S de 81 cm. În acest an atenția cumpărătorilor se va îndrepta tot către aceste categorii de produse – telefoane, televizoare dar și laptopuri, tablete, electrocasnice.

Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, MarketOnline.ro a facut și o selecție de produse care pot fi achiziționate de cei care doresc să facă mici cadouri celor dragi – boxe portabile, căști bluetooth, baterii externe și produse de îngrijire personală care vor beneficia de asemenea discounturi de până la 75%.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *