Black Friday la QuickMobile: reduceri la produse și servicii de până la 70%

QuickMobile, unul dintre cei mai importanți retaileri de IT&C din mediul online din România, participă, în perioada 21 – 24 noiembrie, în cursa de Black Friday, oferind reduceri de până la 50% pentru telefoane mobile, tablete, gadget-uri, accesorii și branduri de lux. În plus, clienții QuickMobile care aleg serviciile premium Garanție Express vor beneficia, cu această ocazie, de o reducere de 70%.

Tudor Țiboc - director general QuickMobile (s)

Oferta de Black Friday va fi disponibilă atât în magazinul online cât și în cele 14 showroom-uri din toată țara și va include, în total, peste 2.000 de produse. Reducerile sunt aplicate la toate categoriile de produse și pornesc de la 10%, pentru telefoane mobile, tablete și branduri de lux, și pot ajunge până la 25% pentru gadget-uri și chiar 50%, în cazul accesoriilor.

Și în acest an dorim să oferim clienților noștri reduceri substanțiale și o experiență de shopping similară cu cea întâlnită la marii retaileri internaționali. Pentru ca ediția Black Friday din acest an să decurgă fără probleme, echipa QuickMobile a beneficiat de training-uri în Statele Unite, am derulat importante investiții în infrastructură, dar – mai ales – am suplimentat stocurile la toate categoriile de produse”,  a declarat Tudor Țiboc, director general QuickMobile.

Pentru ediția din acest an, reprezentantul QuickMobile estimează un trafic pe site de peste 1 milion de vizitatori, dublu comparativ cu numărul înregistrat la ediția precedentă.

Printre produsele incluse în ofertă se numără telefonul Samsung Galaxy Alpha 32GB LTE 4G, disponibil la prețul de 1.999,9 lei, redus de la 2.399,9 lei și Tableta LG G Pad wifi de 8.3″, disponibilă la 699,9 lei, preț redus de la 1.199,9 lei. Vedeta campaniei este însă tableta iPad Air 64GB wifi, cu un preț redus de la 2.999,9 lei la doar 1.999,9 lei.

Există anumite produse în campanie care sunt reduse cu până la 50%, cum este cazul căștilor audio Beats sau a bateriilor externe Mophie, sub formă de husă, care pe lângă o autonomie mai mare a smartphone-urilor, asigură și un spațiu de stocare suplimentar, de 32GB.

La achiziția unui produs, clienții au posibilitatea de a opta pentru Garanțiile Express, servicii premium ce asigură un termen de soluționare a intervențiilor de maxim 5 zile și o garanție extinsă a produselor, de până la 4 ani. Cu ocazia campaniei Black Friday, aceste servicii premium sunt disponibile la un preț redus cu 70%, indiferent de produsul achiziționat.

Oferta de Black Friday va fi activă pe site-ul www.quickmobile.ro începând cu 21 noiembrie, ora 00:01, și se va termina luni, 24 noiembrie, ora 10:00, în toată această perioadă ofertele fiind valabile și în cele 14 showroom-uri din toată țara.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *