Cea mai mare campanie de reduceri a verii la eMAG – „Revoluția prețurilor”- se va derula în perioada 25-27 iunie

eMAG, cel mai mare magazin online din regiune, lansează pe 25 iunie campania „Revoluția prețurilor”, cu discount-uri în valoare totală de 5 milioane de lei la zeci de mii de produse.

Violeta Luca-Vicepresident-Executive Director-eMAGReducerile vor fi aplicate timp de trei zile, în perioada 25 – 27 iunie, produselor din toate categoriile listate la eMAG, de la IT, electronice, electrocasnice, produse pentru casă și grădină, petshop, cosmetice, cărți și jucării.

„Miercuri dimineață vom da startul celei mai mari campanii de reduceri a verii. Toți clienții care intră pe eMAG.ro vor găsi reduceri de până la 50% la tablete, 35% la televizoare si electrocasnice, 60% la produsele pentru copii, 25% la parfumuri și chiar și de până la 95% la cărți”, declară Violeta Luca, VP, Executive Director eMAG.

„Vom avea tablete la 99 de lei, smartphone-uri la 199 de lei, televizoare LED la 699 lei, combină frigorifică la 799 de lei. Anticipăm pe parcursul campaniei o triplare a vânzărilor comparativ cu un interval similar de trei zile dintr-o săptămână obișnuită”, spune Violeta Luca.

eMAG a pregătit stocuri pentru toate cele trei zile ale evenimentului, iar valoarea totală a reducerilor depășește 5 milioane de lei.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 483 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » E-commerce » Cea mai mare campanie de reduceri a verii la eMAG – „Revoluția prețurilor”- se va derula în perioada 25-27 iunie
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] Cea mai mare campanie de reduceri a verii la eMAG – “Revoluția prețurilor”- se v… […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.