CEL.ro a atins la început de februarie 1 milion de comenzi

La începutul lunii februarie CEL.ro, cel mai mare magazin online cu capital integral românesc, a atins 1 milion de comenzi procesate în cei peste 11 ani de activitate. Din 2004 peste 700.000 de clienţi au comandat produse de pe site-ul magazinului. Retailerul online marchează momentul printr-o serie de reduceri mari care acoperă prima jumătate a lunii.

logo-1Tot în cursul lunii februarie CEL.ro va desfăşura o campanie dedicată Valentine’s Day care vine în sprijinul clienţilor cu oferte speciale şi discounturi de până la 75%.

Campania este activă până pe 15 februarie şi a fost gandită pentru a sprijini clienţii să achiziţioneze cadouri online pentru persoanele dragi. Fie că te decizi să alegi ceva tradiţional, fie ca eşti mai îndrazneţ, reducerile din această perioadă de la CEL.ro te ajută să alegi produsele şi cadourile dorite la preţuri speciale.

Pentru cei care doresc să ofere altceva în afară de flori şi ciocolată femeii dragi au discount la produsele Philips şi alte mărci de îngrijire personală de până la 40%, ceasurile au discounturi chiar şi de 44%, iar cele mai interesante oferte se găsesc la branduri precum Timex Kaleidoscope pentru ea şi Casio pentru el. Cei care vor să ofere parfumuri, au o gamă largă de branduri de unde pot alege cu reduceri de până la 44%.

Oferte se găsesc şi în categoriile de dispozitive mobile şi laptopuri pentru cei care vor să iasă din tipare. Exemple din acest segment: HTC One A9 şi LG Nexus 5X, iar un laptop HP 255 G4 Dual Core îl găseşti în această perioadă cu 300 de lei mai puţin.

CEL.ro este cel mai mare magazin online cu capital integral românesc care activează pe piaţa din România din anul 2004. Cu o gamă largă de produse, CEL.ro a contribuit la consolidarea comerţului online românesc şi dispune de servicii integrate şi adaptate e-commerce-ului actual cu peste 100.000 de produse în portofoliu şi peste 1.000.000 de comenzi procesate până în prezent.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *