CEL.ro aniversează 11 ani

CEL.ro unul dintre principalii jucători din piața de comerț electronic din România aniversează 11 ani de activitate. Evoluția retailer-ului online s-a conturat concomitent cu dezvoltarea internetului românesc, 2004 fiind anul când s-au realizat și primele tranzacții online achitate cu cardul.

11 ani CELCu o cifră de afaceri de aproximativ 33 de milioane de euro în 2014, cu 300.000 de comenzi procesate, CEL.ro a cunoscut o creștere constantă a numărului de utilizatori, ajungând la 2 milioane în fiecare lună. Ca o comparație, în anul 2004, România atingea la nivelul întregului an 3 milioane de utilizatori.

În 2004 retailer-ul a comercializat în principal, camere foto digitale și componente, 11 ani mai târziu cele 120.000 de produse existente acoperind o largă gamă de categorii, de la electrocasnice, IT, gadget-uri și device-uri mobile la produse cosmetice, îngijire personală, dar și articole de bricolaj și casă și grădină.

Pentru a putea acoperi cererea diversificată a pieței românești, CEL.ro colaborează în prezent cu peste 250 de furnizori și cu principalele firme de curierat din țară. Distribuția se bazează și pe o flotă proprie, construită în ideea livrării de produse în ziua comenzii pentru clienții din zona capitalei, vizând în timp extinderea ariei de acoperire pentru a furniza produsele „în aceeași zi”. Un alt punct important al filosofiei CEL.ro este continua încercare de a oferi produse la cele mai bune prețuri de pe piață.

Primii 11 ani ai CEL.ro au reprezentat o perioadă frumoasă, plină de provocări și reușite. Am simțit în fiecare zi evoluția internetului românesc, am crescut împreună, iar nivelul atins și experiența acumulată ne oferă o bază solidă pentru o dezvoltare consistentă și durabilă.

Anul 2015 ne va aduce o semnificativă creștere, peste estimările noastre inițiale, profilându-se o creștere a cifrei de afaceri cu aproximativ 30 de procente, ceea ce înseamna în jur de 40 de milioane de euro. Anul acesta vom sărbători cei 11 ani de activitate printr-o campanie extinsă de reduceri și, desigur, pregătim și alte surprize care sperăm să fie de bun augur”, declara Tiberiu Pop, CEO al CEL.ro.

CEL.ro este cel mai mare magazin online cu capital integral românesc, care activează pe piața din România din anul 2004. Cu o gamă larga de produse, CEL.ro a contribuit la consolidarea comerțului online românesc și dispune de servicii integrate și adaptate e-commerce-ului actual. CEL.ro a înregistrat în anul 2014 vânzări de 33 milioane EUR, un portofoliu de peste 100.000 de produse și peste 800.000 de comenzi procesate până în prezent.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *