CEL.ro va organiza o nouă rundă de reduceri în campania de Black Friday pe data de 16 noiembrie

Magazinul online CEL.ro anunța că va organiza o nouă rundă de reduceri în campania de Black Friday pe data de 16 noiembrie și va adăuga alte sute de discounturi și produse noi care vor completă oferta.

CEL.roRetailerul declară că obiectivul pe care și-l propune pentru Black Friday 2018 este de 200.000 de  produse vândute și vânzări în valoare de 50 de milioane lei.

Interesul românilor pentru acest eveniment este din ce în ce mai mare, iar retailerul a derulat în ultimele șase luni eforturi pentru a oferi clienților produse la cele mai mici prețuri, suplimentând stocurile, investind în echipă să și eficientizând toate operațiunile logistice.

Printre cele mai interesante oferte pregătite de către retailerul online ies în evidența cele la telefoane, unde prețurile încep de la 249 lei la telefoanele dual sim 4g. Cea mai considerabilă reducere la smartphone poate fi găsită la Samsung Galaxy Note 9, care va avea un preț cu 1000 de lei mai mic.

Black Friday la CEL.ro aduce reduceri considerabile la categoria de electrocasnice, unde se pot găsi reduceri de pană la 40% la combine frigorifice și aspiratoare, 1750 discount la espressoare, iar pentru categoria de televizoare, reducerile pot ajunge până la 1600 lei . Pentru laptopuri, magazinul a pregătit reduceri ce pot ajunge pană la 40% pentru produsele din gamă Asus.

Ca noutate, anul acesta campania de Black Friday a retailerului va fi completată și de platformă Marketplace, lansată în primăvară acestui an, unde 800 de parteneri vor oferi peste 100.000 de produse la prețuri speciale pentru categorii precum mobilă, bricolaj, decorațiuni sau articole sport și fashion.

Retailerul online asigură că sistemul de rațe în timp real va fi funcțional, iar clienții care doresc să achiziționeze produse prin această metodă de plată vor primi aprobarea în cel mai scurt timp posibil.

Primul weekend de discounturi a oferit informații relevante despre dorințele consumatorilor, iar retailerul a reușit să testeze întreagă organizare pentru a se asigură că îndeplinește așteptările clienților și că produsele dorite ajung în timp util la aceștia.

Cu o gamă largă de produse, CEL.ro contribuie la consolidarea comerțului online românesc șidispune de servicii integrate și adaptate e-commerce-ului actual. CEL.ro a înregistrat în anul 2017 vânzări de 56 milioane EUR și are peste 2.500.000 de comenzi procesate până în prezent.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » E-commerce » CEL.ro va organiza o nouă rundă de reduceri în campania de Black Friday pe data de 16 noiembrie
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.