CEL.ro se pregătește de Black Friday

CEL.ro lansează reducerile de Black Friday în penultima vineri din luna noiembrie, respectiv din data de 20 noiembrie. Campania urmează să se încheie cel mai târziu pe data de 22 noimebrie (în funcție de viteza cu care se vor epuiza stocurile).

blackfriday22Eforturile derulate pe o perioade de sase luni pentru pregatirea acestui eveniment, au permis CEL.ro reducerea semnificativa a preturilor, acestea ajungand si la discount-uri de pana la 95%, unele produse putand sa fie achizitionate chiar si cu 1 leu. Anul acesta magazinul online si-a dublat capacitatea de depozitare special pentru acest eveniment.

În perioada de Black Friday toate comenzile se vor face exclusiv online, linia telefonică fiind închisă în aceste zile. Pentru a eficientiză și a crește posibilitățile de procesare și fluidizare a fluxului de comenzi, livrările se vor realiza prin intermediul firmelor de curierat partenere, iar showroom-ul va fi închis publicului larg în timpul weekendului de Black Friday.

Ziua cu cele mai multe reduceri din an

CEL.ro anunță în premieră că prețurile la smartphone-uri vor începe de la 169 RON, televizoarele vor avea discount-uri de peste 1000 lei, iar la parfumuri reducerea va depăși chiar și 60%.

Laptop-urile vor putea fi achiziționate și cu 1500 lei mai puțin iar ofertele de electrocasnice vor fi vedetele acestui eveniment la CEL.ro cu prețuri începând de la 29 de lei. Produsele de îngrijire personală vor avea și ele prețuri începând de la 29 de lei.

Reduceri considerabile vor fi oferite și în secțiunile de componente PC, dar și la produse pentru mamă și copil.

„Ca urmare a creșterii puternice a vânzărilor retailer-ului online în anul 2015 precum și a ofertelor deosebite pregătite pentru Black Friday, CEL.ro va avea vânzări de peste 6 mil euro în perioada campaniei”, estimează Tiberiu Pop, CEO al magazinului online.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *