Peste 40.000 de clienți au ales cardul de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank în primii doi ani de la lansare

La doi ani de la lansarea cardului de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank sub sigla Mastercard, peste 40.000 clienți eMAG au ales acest card și au fost recompensați cu 2,5 milioane de lei prin sistemul de puncte de loialitate.  

emagCardul de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank le oferă clienților posibilitatea de a-și planifica mai bine bugetul, plătind și în rate fără dobândă. De asemenea, fiecare plată cu cardul eMAG de la Raiffeisen Bank recompensează clienții cu până la 10% înapoi din valoarea produselor, în puncte de loialitate eMAG, pe care pot să le folosească la achizițiile ulterioare.

Majoritatea produselor plătite cu cardul în rate fără dobândă este reprezentată de cele folosite de întreaga familie, precum electrocasnice mari, televizoare, mobilier, aparate de aer condiționat, produse pentru îngrijirea casei și grădinărit. În topul produselor achitate în rate fără dobândă, se află și produse de uz personal, precum telefoane mobile, laptopuri și componente pentru PC.

„Clienții eMAG apreciază că au la dispoziție această metodă de finanțare a cumpărăturilor care le oferă mai multă flexibilitate și îi recompensează după fiecare achiziție. Rata de utilizare a punctelor de loialitate este de 78%, ceea ce ne arată că mecanismul este accesibil și ușor de folosit. Deoarece ne dorim ca în următorul an să le oferim clienților noștri libertatea de a plăti produsele Apple în până la 24 de rate fără dobândă, am extins opțiunea de rate pentru toate produsele Apple”, a spus Mircea Balica, Payments Platform Manager eMAG.

„Cei 40.000 clienți Raiffeisen Bank care au ales cardul de cumpărături eMAG lansat în  2017 confirmă faptul că a devenit unul dintre cele mai populare carduri cobrand din piață. Printr-o experiență simplificată de achiziție, reușim să creștem portofoliul de carduri de cumpărături Raiffeisen Bank și să fim în continuare lideri de piață cu peste 500.000 de carduri active. În plus, clienții noștri pot plăti în magazine și cu telefonul prin cardul de cumpărături eMAG, inclusiv în rate fară dobandă.”, a declarat Costi Rantz, Product Manager Credit Cards Raiffeisen Bank.

Puncte de loialitate pentru fiecare produs

Până acum, produsul care a generat cele mai multe puncte de loialitate a fost un televizor OLED Smart LG, care a recompensat clientul cu 1.050 de puncte.

Despre cardul de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank

Cardul este emis gratuit, iar pentru a-l obține, clienții pot aplica pe www.eMAG.ro, în aplicația eMAG sau pe www.raiffeisen.ro, ori pot merge în orice agenție Raiffeisen Bank.

În cazul în care clientul optează pentru obținerea online a acestui card, va fi contactat pentru semnarea documentelor necesare de un reprezentat al băncii, ceea ce îl ajută să economisească timp sau vizite suplimentare în agentiile Raiffeisen Bank.

Cardul  de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank poate fi folosit pentru cumpărături oriunde în lume, cu 0% comision pe tranzacție pentru plăți la orice comercianți și 0% comision pentru retragerile numerar la orice ATM Raiffeisen Bank. De asemenea, cumpărăturile în rate fără dobândă pot fi făcute de la eMAG, de la cei peste 19.000 de parteneri eMAG din Marketplace sau din toate cele peste 3.000 de locații ale comercianților parteneri  Raiffeisen Bank, parte a programului Multishop, program ce grupează toți comercianții semnificativi din România (https://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/produsele-noastre/multishop/).

Sumele cheltuite la eMAG pot fi rambursate în 3, 6 sau 12 rate fără dobândă. Produsele din gama Apple și Samsung, vândute de eMAG, pot fi plătite în 24 de rate fără dobândă. În plus, clienții beneficiaza de 0% dobândă pentru o perioadă de de până la 56 de zile cand ramburseaza integral suma datorata lunar. Periodic, eMAG organizează campanii împreună cu Raiffeisen sau comercianții parteneri în programul Multishop, prin care oferă un număr extins de rate fără dobândă (până la 36), ceea ce facilitează achiziția de bunuri de valoare mare (electronice, mobilier, vacanțe, etc.).

eMAG

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România care exportă know-how și tehnologie românească în Bulgaria, Ungaria și Polonia. De 18 ani eMAG investește constant în servicii bazate pe tehnologii dezvoltate în România, care ajută clienții să economisească timp și bani. Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. Clienții beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, Service Pick Up and Return, finanțare în rate prin eCredit, aplicația de mobil și cardul de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 485 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » E-commerce » Peste 40.000 de clienți au ales cardul de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank în primii doi ani de la lansare
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.