Coletăria.ro intră în parteneriat cu Gomag și își consolidează poziția pe piața de curierat

Coletăria.ro, expert în expedierea și livrarea coletelor, parte a grupului Packeta, cu cea mai mare rețea de puncte pick-up din Europa Centrală și de Est, intră în parteneriat cu platforma eCommerce Gomag și își consolidează, astfel, poziția pe piața de curierat, sprijinind magazinele online să își majoreze capacitatea de livrare, atât național, cât și internațional.

Coletaria.ro

Parteneriatul le oferă celor peste 1600 de magazine online ce folosesc platforma Gomag acces instant la un sistem bazat pe multiple servicii integrate, atât de livrare a coletelor, cât și de dezvoltare a afacerii online dincolo de granițele României. În contextul economico-sanitar actual, Coletăria.ro vine în sprijinul magazinelor online, prin condiții avantajoase de transport și logistică.

Coletăria.ro asigură conectarea magazinelor cu marketplace-uri din UE, pentru o extindere rapidă a afacerii online și oferă, prin rețeaua deja existentă de parteneri, servicii de consultanță juridică, de înființare de companii, pentru deschiderea de conturi bancare, metode de plată, traduceri, marketing etc.

Coletăria.ro avansează în demersul de consolidare a poziției pe piața de curierat, pentru a deveni unul dintre partenerii strategici ai industriei de comerț electronic din România. Prin parteneriatul cu platforma Gomag, completăm un ciclu de extindere a serviciilor oferite clienților din România, prin intermediul principalelor platforme de comerț electronic”, spune Alexandr Jeleascov, CEO Coletăria.ro, menționând că integrarea cu platforma Gomag a venit ca urmare a cererii magazinelor online din platformă de a beneficia de serviciile Coletăria.ro, în principal fiind vizate expedierile către țările din Europa.

Știm cât de importantă este partea de logistică pentru magazinele online, iar în această perioadă, când piața de eCommerce cunoaște un adevărat boom de creștere, prin parteneriatul Gomag – Coletăria.ro, oferim clienților noi oportunități de dezvoltare”, spune Cosmin Daraban, CEO GomagGomag.

Decizia se înscrie în strategia Coletăria.ro de dezvoltare și extindere a canalelor de vânzări, parteneriatele cu platformele de eCommerce asigurând accesul către un segment important de clienți.

 Coletăria.ro

Coletăria.ro este expert în expedierea și livrarea coletelor și parte a grupului Packeta, cu cea mai mare rețea de puncte pick-up din Europa Centrală și de Est. Compania a intrat pe piața din România în urmă cu doi ani și oferă magazinelor online o soluție ieftină și eficientă de a transporta colete. Până în prezent, grupul Packeta a transportat mai mult de 20 de milioane de colete, datorită colaborării cu peste 28.000 de magazine online și selleri și operează peste 4.600 de puncte pick-up în Europa Centrală și de Est. Pe lângă soluția alternativă de livrare în punctele de pick-up, Coletăria.ro este și o platformă logistică și oferă magazinelor online și soluția clasică de livrare a coletelor la domiciliu. Magazinele online își pot expedia coletele nu numai la nivel național, ci și la nivel internațional, în toate cele 27 de țări din Uniunea Europeană, plus Marea Britanie, Ucraina, Federația Rusă și SUA.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » E-commerce » Coletăria.ro intră în parteneriat cu Gomag și își consolidează poziția pe piața de curierat
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.