Compari.ro are un nou proprietar

Grupul Rockaway, cu sprijinul financiar oferit de Daniel Křetínský, Patrik Tkáč si PPF Group, a cumparat site-urile de comparare Compari.ro, Arukereso.hu si Pazaruvaj.com de la Grupul Naspers.

Prin această achizitie, grupul Rockaway, cu sediul în Praga, își întărește prezența pe piața de e-commerce din Europa de Est, demonstrând totodată interesul pentru segmentul comparatoarelor.

Compari.ro

Prin această achiziţie Grupul Rockaway a făcut încă un pas pentru realizarea scopului de a deveni liderul comerţului online din această regiune. ,,Această tranzacţie este importantă din mai multe puncte de vedere, întrucât prin achiziţionarea site-urilor Compari.ro, Arukereso.hu şi Pazaruvaj.com am făcut demersuri pentru atingerea poziţiei de lider de piaţă. Grupul Rockaway deţine comparatoare pe pieţe în plină expansiune, astfel încât şi pe viitor schimburile de experienţe şi sharingul de informaţii vor facilita atât creşterea cât şi experienţă pozitivă a utilizatorilor.” a declarat Jakub Havrlant, directorul general al Grupului Rockaway.

Site-ul de comparare Heureka, de asemenea deţinut de Grupul Rockaway, este lider pe piaţă cehă şi slovacă. Prin achiziţionarea site-ului român, Compari.ro, a celui maghiar, Arukereso.hu, şi a celui bulgar, Pazaruvaj.com, grupul Rockaway deţine încă 3 portaluri, fiecare lider de piaţă în ţările lor.

Compari.ro, comparatorul lider de piaţă din România, este şi un ghid online de shopping, ce vine în ajutorul userilor încă din 2005. În prezent, vizitatorii site-ului pot conspecta ofertele a aproape 1000 de magazine online şi pot caută printre peste 4,5 milione de produse.

,,Scopul site-ului Compari.ro este de a-şi întări poziţia de lider de piaţă şi de a facilita dezvoltarea comerţului electronic din România. Prin dezvoltarea continuă, dorim să sporim calitatea serviciilor furnizate atât magazinelor online partenere, cât şi userilor.” a declarat Rácz Csaba, directorul general Compari.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *