Consiliul Concurenței analizează intrarea EEAF în acționariatul Elefant Online SA

Consiliul Concurenţei a anunţat azi, 11 august 2016, că analizează tranzacţia prin care Fondul de investiţii Emerging Europe Accession Fund Cooperatief U.A (EEAF) va intra în acţionariatul Elefant Online SA.

elefant

Această operaţiune este o concentrare economică ce îndeplineşte condiţiile valorice prevăzute de lege pentru a fi autorizată de Consiliul Concurenţei: cifra de afaceri a companiilor implicate depăşeşte echivalentul în lei a 10.000.000 Euro şi cel puţin două companii implicate realizează pe teritoriul României, fiecare, o cifră de afaceri mai mare de 4.000.000 Euro.

Autoritatea de concurenţă va evalua concentrarea economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, în conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrărilor economice.

Lansat în 17 iunie 2010 de către Elefant Online SA, magazinul online www.elefant.ro. desfăşoară activităţi legate de comercializarea cu amănuntul a produselor de larg consum.

www.elefant.ro comercializează în prezent în jur de 300.000 de produse din categoriile carte, eBooks, eReadere, film, muzică, jucării, ceasuri, parfumuri, îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, cosmetice şi produse de îngrijire personală, electronice și electrocasnice.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *