DualStore.ro: vânzările de stații electrice și panouri solare portabile au atins deja 5% din totalul comenzilor

DualStore.ro, magazin online de telefoane și gadgeturi și producătorul trotinetelor și bicicletelor electrice iSEN, a lansat anul acesta o nouă categorie de produse: stații electrice portabile – baterii externe de mare capacitate – și panouri solare portabile. Categoria se adresează utilizatorilor cu nevoia crescută de mobilitate și țintește simultan, pe lângă piața din România și piața din Ucraina, unde furnizarea electricității este limitată.

dualstore.ro

DualStore.ro listează stații de încărcare, panouri solare portabile și accesorii pentru acestea, de la 5 producători, începând din luna martie a acestui an. Categoria generează deja circa 5% din vânzările totale ale magazinului online.

Până la finalul anului viitor, DualStore.ro estimează o creștere cu aproximativ 30% a vânzărilor de stații electrice și panouri solare portabile.

„Vânzările de stații electrice și panouri portabile vor înregistra o creștere accelerată în anii următori, datorită faptului că oferă o alimentare continuă cu energie electrică și nu doar o sursă de curent constantă în cazul unei întreruperi. Pe DualStore.ro vânzările au crescut de la o lună la alta și ne așteptăm la un vârf în ultimele două luni din an, una dintre cele mai bune perioade din an pentru retailul online.    

Produsele din noua categorie sunt folosite preponderent de către utilizatorii care au case de vacanță și în campingurile unde energia electrică de la rețea nu poate fi accesată, pentru alimentarea electrocasnicelor mari și a utilajelor electrice”, spune Ioana Szentlaszloi, cofondator DualStore.ro.

Raport foarte bun preț/ calitate/ specificații al produselor

Bateriile de capacitate 2000Wh sunt cele mai bine vândute produse din categorie, datorită raportului foarte bun preț/ calitate/ specificații.

Cele mai multe dintre produsele din această categorie, comercializate pe DualStore.ro, sunt ale brandului Oukitel, care oferă modele de stații electrice cu capacități între 500Wh și 16,384Kw (care oferă posibilitatea de alimentare la 220v a mașinii de spălat, a cuptorului microunde, laptopului, frigiderului, iluminat corespunzător, încărcare de la priză de 220V, priza auto etc.) și panouri solare de 200W și 400Wh.

Flagship-urile categoriei sunt stațiile portabile de încărcare electrică Oukitel P2001E (listată la prețul de 5.299 lei) și Oukitel Abearl P5000E (13.499 lei), datorită capacității mari oferite care facilitează posibilitatea de alimentare simultană a electrocasnicelor mari (precum mașină de spălat rufe, frigider etc.). Oukitel Abearl P5000E se evidențiază și datorită capacităților de încărcare rapidă și încărcare solară.

DualStore.ro

Lansat în 2007, la Baia Mare, DualStore.ro, magazin online de telefoane și gadgeturi și producătorul trotinetelor și bicicletelor electrice iSEN, a înregistrat anul trecut un business de peste 2 milioane de euro. Compania comercializează online diferite categorii de produse, de la telefoane mobile (smart, rezistente, clasice), camere auto de bord, gadget-uri, trotinete şi biciclete electrice, la tablete PC, laptop-uri, media playere cu Android, proiectoare, ceasuri smart, brățări fitness şi căști audio.

În vara lui 2021, DualStore.ro a lansat  brandul propriu, iSEN, sub care se regăsesc diferite produse: trotinete şi biciclete electrice, căști audio cu bluetooth, ceasuri smart, camere auto DVR şi alte gadget-uri.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *