eMAG lansează două branduri proprii de electronice și electrocasnice: Wink și Star-Light

Retailerul online eMAG lansează brandurile proprii Wink (device-uri mobile și accesorii) și Star-Light (electronice și electrocasnice).

TV-Star-Light-40DM1000-1

Sub brandul Wink, eMAG comercializează deja tablete, urmând ca în primul semestru din 2015 să pună pe piață modele noi din gama mid-high, precum și șapte modele de smartphone-uri.

Prin produsele comercializate sub brandul Wink dorim ca beneficiile tehnologiei actuale să devină accesibile unui public cât mai mare. Wink este un brand cool, tineresc, care se adresează clienților pasionați de mobilitate, conectivitate, dar care acordă o importanță sporită investiției în achiziția produsului”, spune George Costache, Director Comercial al Diviziei Mărci Proprii eMAG.

Tableta Wink One este dotată cu procesor Quad Core Allwinner A31S ARM Cortex A7, cu o frecvență de 1000 MHz. Tableta dispune de display IPS, cu o diagonală de 7 inch și o rezoluție de 1024 x 600 pixeli. Noua tabletă are o memorie RAM de 1024 MB, un spațiu de stocare de 8 GB și este dotată cu sistem de operare Android v4.4.2 KitKat.

Wink Connect, tabla cu 3G, are procesor Quad-Core, MTK8382, cu o frecvență de 1300 MHz. Tableta dispune de un display IPS, cu diagonala 7 inch și rezoluție de 1024 x 600 pixeli. Tableta Wink Connect are o memorie RAM de 1024 MB, un spațiu de stocare de 8GB și are sistem de operare Android 4.2.2 JellyBean.

Estimăm că în primul an de la lansare vom vinde 20.000 de tablete Wink și 20.000 de smartphone-uri Wink”, spune George Costache.

Cea mai recentă lansare este tableta Wink Elite 7.85, cu procesor Cortex A7 Quad-Core 1.3GHz și ecran IPS de 7.85 inch care oferă vizibilitate foarte bună din orice unghi. Capacitatea sa de stocare de 16GB poate fi mărită până la 32GB cu un card Micro SD. Tableta este dotată cu sistem de operare Google Android 4.4.

Sub brandul propriu Star-Light, eMAG a lansat la finalul lui 2014 produse din gama electrocasnice mici. La începutul acestui an, a adaugat în portofoliu trei modele de televizoare, urmând ca în următoarele luni să fie lansate sub umbrela aceluiași brand noi modele de televizoare, echipamente audio, precum și electrocasnice mari.

Pentru mai multe detalii despre noile branduri, accesați următoarele pagini: www.wink-zone.com / www.star-light.com

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *