eMAG: 20% din livrările din București au loc prin easybox (INFOGRAPHIC)

Cea mai nouă modalitate de livrare de la eMAG, easybox, a adus mai multă rapiditate și libertatea de a putea ridica comanda în orice zi a săptămânii, la orice oră din zi sau din noapte.

emag

Comenzi din peste 1.000 de categorii cu livrare la easybox în primul an de la lansare

Astfel, clienții eMAG au efectuat comenzi din peste 1.000 de categorii cu livrare la easybox în primul an de la lansare. Doar în București, unul din cinci clienți a preferat această modalitate de livrare.

eMAG a dezvoltat această modalitate de livrare pornind de la ce își doresc clienții: livrare rapidă, predictibilitate și flexibilitate în privința momentului în care își pot primi comanda, precum și un proces rapid de ridicare. Clienții care aleg livrarea la easybox sunt în general oameni ocupați, care prețuiesc timpul și sunt deschiși către inovație. Pe măsură ce infrastructura easybox se va extinde, ne așteptăm să fie adoptată rapid de către toate categoriile de clienți”, a declarat Radu Ilinof, director customer experience eMAG.

Alte cifre pentru easybox

Potrivit unei analize eMAG, jumătate dintre comenzile cu livrare la easybox sunt ridicate în intervalul 12.00 – 18.00, iar 85% sunt ridicate în 24 de ore. Cea mai valoroasă comandă cu livrare la easybox din acest an a fost de 13.000 lei, iar clientul care a cumpărat cel mai mult a plătit în total 50.000 lei.

Recordul pentru cel mai scurt timp petrecut de o comandă în sertarul easybox a fost de 55 de secunde. De asemenea, clientul de top a avut nu mai puțin de 200 de comenzi în ultimele 12 luni, în medie patru comenzi pe săptămână, cu livrare la easybox.

Pe lângă comoditatea și ușurința de  utilizare pe care o oferă clienților, easybox-urile au și o componentă ecologică. Potrivit studiilor, ridicarea unui colet prin intermediul easybox-ului reduce consumul de dioxid de carbon cu cel puţin 20,5% faţă de metoda tradiţională de livrare a coletului prin intermediul serviciilor de curierat. Astfel, în loc să facă 50 de drumuri pentru 50 de colete, o mașină care livrează la easybox va face unul singur. La easybox pot fi comandate toate produsele de dimensiuni mici și medii vândute de eMAG sau de partenerii eligibili. 

Cele mai încăpătoare easybox-uri: 

 • easybox Swan Office Park Voluntari – 200 de sertare
 • easybox showroom Crângași – 140 de sertare
 • easybox Plaza Mall București – 100 de sertare

Cele mai populare easybox-uri din București

 • easybox OMV Berceni
 • easybox showroom eMAG Crângași 
 • easybox OMV Bellu

Cele mai populare easybox-uri din țară

 • easybox OMV Mărăști (Cluj)
 • easybox showroom eMAG (Timișoara) 
 • easybox OMV Nicolina (Iași)

Cele mai populare categorii de produse livrate la easybox

 • Scutece și accesorii pentru bebeluși – 15.000 bucăți
 • Telefoane mobile și accesorii – 13.000 bucăți
 • Periferice pentru PC și laptopuri – 10.000 bucăți
 • Detergenți și produse de curățenie – 8.000 bucăți
 • Periuțe de dinți electrice – 5.000 bucăți

Topul celor mai populare produse livrate la easybox 

 • Tigăile Tefal
 • Cafeaua boabe Lavazza
 • Brățările de fitness Xiaomi
 • Scutecele Pampers 
 • Detergentul capsule Ariel 3 în 1 PODS

eMAG a lansat easybox în noiembrie 2018, iar anul acesta compania are în plan să ajungă la 300 de lockere până pe 15 noiembrie, de Black Friday și la 1.000 până la finalului lui 2020. Compania planifică totodată să pună la dispoziția clienților serviciul de retur în easybox începând cu luna februarie.

eMAG

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România care exportă know-how și tehnologie românească în Bulgaria, Ungaria și Polonia. De 18 ani eMAG investește constant în servicii bazate pe tehnologii dezvoltate în România, care ajută clienții să economisească timp și bani.

Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. Clienții beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, Service Pick Up and Return, finanțare în rate prin eCredit, aplicația de mobil și cardul de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » E-commerce » eMAG: 20% din livrările din București au loc prin easybox (INFOGRAPHIC)
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.