eMAG recrutează 44 de interni în programul „Talent Internship”

eMAG, cel mai mare magazin online din regiune, deschide 44 de poziții de stagiar, dublu față de anul trecut, în departamentele IT, Platforms, Finance și HR în cadrul programului „eMAG Talent Internship” adresat studenților și absolvenților din București, Craiova și Iași.

emag talent internship 2Programul, aflat la cea de-a doua ediție, începe pe 20 mai 2015 și le oferă participanților posibilitatea de a lucra alături de specialiștii eMAG și de a acumula experiența în domenii precum software development, infrastructură IT, content&knowledge management, business intelligence, contabilitate, recrutare, comunicare internă și learning & development.

„Internii vor fi coordonați și ajutați pe parcursul întregului program de mentorii din companie. Pe lângă suportul pe care îl vor primi de la aceștia, internii vor fi implicați și în programe de învățare, care le vor suține dezvoltarea și integrarea în cultura și echipele eMAG. Bazându-ne pe succesul programului de Talent Internship de anul trecut, am hotărât să extindem numărul de locuri deschise pentru ediția din 2015. În urma programului de vara trecută, aproape toți cei 22 de studenți au fost angajați, iar în acest moment fac parte din echipele noastre”, declară Cristina Șolea, manager de recrutare în cadrul eMAG.

Pentru București, eMAG deschide 36 de poziții în patru arii din business, care definesc specializările din program: Coding Arena (IT), Platforms Rulers (Platforms), Money Talkers (Finance) și HR Wizards (HR). Unul dintre mentorii care va coordona o echipă de interni în acest an a participat ca stagiar la programul eMAG Talent Internship din 2014, în aria Software Development.

Pentru programul de internship din Craiova și Iași, tinerii vor lucra în cadrul centrelor de dezvoltare software din cele două orașe.

Programele de Internship Coding Arena (IT), Platforms Rulers (Platforms), Money Talkers (Finance) și HR Wizards (HR) se vor derula în perioada iulie – august și vor fi plătite, iar la finalul acestora cei mai performanți dintre participanți pot fi angajați în cadrul eMAG.

Aplicanții pentru una din cele 44 de poziții deschise pot completa formularele online, accesând www.emag.ro/internship până la data de 7 iunie a.c. După perioada de înscriere, aplicanții vor participa la o sesiune de interviuri pe parcursul lunii iunie.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *