eMAG: Ce cumpără românii în luna cadourilor

Anul acesta, în topul preferințelor clienților eMAG pentru perioada sărbătorilor de iarnă sunt electrocasnicele, produsele pentru copii și jucăriile, decorațiunile, telefoanele mobile, produsele cosmetice și de îngrijire, dar și televizoarele.

eMAGDe asemenea, există tot mai mulți clienți interesați de cărți, fashion, de aparatele fitness și de cele de îngrijire personală.

În această perioadă eMAG desfășoară și eMAGIA Sărbătorilor, campanie de oferte speciale aflată la a zecea ediție. Estimările interne arată că în această lună pe eMAG comenzile vor fi în creștere cu 53% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Clienții au înțeles că online poți cumpăra orice, oricând, de oriunde, de pe telefon, tabletă sau desktop și, mai important, că poți economisi timp. Am înregistrat o creștere a traficului și a comenzilor încă de la începutul lunii, semn că românii caută la eMAG cadoul ideal de Crăciun”, spune Tudor Manea, General Manager eMAG.

Top 10 categorii de produse de interes pentru clienții eMAG, în decembrie 2016 

  1. Electrocasnice mari și mici
  2. Jucării și produse pentru copii
  3. Decorațiuni și produse pentru casă și grădină
  4. Telefoane mobile și accesorii
  5. Produse cosmetice și de îngrijire
  6. Componente PC, periferice și laptopuri
  7. Cărți
  8. Televizoare
  9. Fashion & Sport
  10. Aparate de îngrijire personală

În decembrie anul trecut, cea mai mare sumă plătită de către un client persoană fizică a fost de 37.559 lei (cu TVA) pentru achiziția a trei televizoare și două mașini de spălat.Încă de acum doi ani au intrat în topul preferințelor clienților eMAG și produse precum parfumurile, seturile cadou, în general cosmeticele și produsele de îngrijire personală, fiind pe un trend ascendent, alături de produsele pentru copii și cele pentru îngrijirea casei.

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România și a devenit un lider cu prezență în Bulgaria, Ungaria și Polonia. De 15 ani investește constant în servicii care ajută clienții să economisească timp și bani, servicii care au în spate tehnologii dezvoltate în România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *