eMAG a angajat 21 de studenți dintre cei recrutați în programul eMAG Talent Internship

eMAG a angajat full time și part-time 21 de studenți din cei 31 care au fost recrutați în programul „eMAG Talent Internship”, derulat în lunile iulie și august.

Dintre cei 21 de tineri, 13 s-au alăturat echipelor de Software Development din București, Craiova și Iași, 3 au fost angajați în departamentele de Web&Mobile Platforms și Targeting Search&Listing, 2 în echipa Comercială și câte unul in echipele de Financial, HR și International Development.

eMAG

În fiecare an, pentru selectarea internilor ne place să creăm o experiență de recrutare diferită și informală, care să faciliteze interacțiunea și cunoașterea reciprocă. Anul acesta am dus lucrurile și mai departe de zona de recrutare și am dezvoltat programe special de learning pentru participanții din program. Dincolo de momentele de mentorat din fiecare echipă, am construit o adevărată călătorie unde echipa de interni a fost invitată să participe. De la sesiuni speciale de învățare alături de oameni cheie din companie și până la sesiuni de comunicare, leadership și dezvoltare personală. Am încheiat programul  cu o sărbătorire a acestor două luni, iar la final 21 dintre cei 31 de interni au început să lucreze în companie”, spune Cristina Șolea, manager de recrutare în cadrul eMAG.

Pentru cele 20 de poziții deschise în cadrul programului „eMAG Talent Internship” au aplicat peste 1.200 de studenți, cu o concurență de 62 aplicanți pe loc. Ulterior, numărul pozițiilor disponibile a fost suplimentat cu 11 roluri, datorită interesului crescut pentru programul eMAG Talent Internship. Astfel, în cele două luni de vacanță, 31 de tineri, majoritatea studenți la Academia de Studii Economice București (ASE), Universitatea Politehnică București și Universitatea București, au beneficiat de mentorat și alte experiențe de învățare din partea specialiștilor eMAG. Dintre aceștia, 21 vor continua să lucreze în echipa eMAG.

Pe parcursul celor două luni de internship, cei 31 de interni au trecut printr-o sesiune de induction, în cadrul căreia au participat la un curs despre ecommerce și au vizitat depozitul și showroom-ul eMAG din Crângași. Aceasta a fost urmată de trei întâlniri cu: Iulian Stanciu, CEO eMAG, de la care au aflat despre provocările business-ului, Florin Duțu, Product Owner eMAG, de la care au învățat noțiuni introductive despre zona de Search, Targeting și Listing, și Daniela Petrescu, Digital Content & Social Media Manager, care le-a explicat care este rolul marketingului și al social media în promovarea eMAG. O altă dimensiune a pregătirii lor a constat în trei traininguri în comunicare, leadership situațional și dezvoltare personală (valori, viziune, misiune personală).

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *