evoMAG încheie 2020 cu vânzări de peste 32 de milioane de euro, în creștere cu 43% față de 2019

evoMAG încheie anul 2020 cu vânzări de peste 32 de milioane de euro, în creștere cu 43% față de anul anterior. În 2020, evoMAG a înregistrat cele mai mari creșteri de vânzări în categoriile de produse electronice, electrocasnice, pentru sport & fitness (trotinete electrice) și pentru casă și grădină.

evomag

Rezultatele înregistrate de evoMAG în 2020 reflectă transformarea organizațională din ultima perioadă, ce a presupus investiții în oameni, atât în majorarea numărului de angajați, cât și în trainingul acestora, în fluxurile de lucru, în echipamente și în soluții de automatizare. Toate aceste lucruri au permis îmbunătățirea timpilor de livrare a produselor către clienții finali, creșterea stocurilor de produse cu 50%, dar și reorganizarea activității de recepție a mărfurilor și procesare a comenzilor.

Investițiile făcute anterior și evoluția industriei de eCommerce, în contextul actual, ne-au adus în momentul în care putem accelera și mai mult dezvoltarea evoMAG. Vedem, în perioada următoare, un potențial foarte mare de creștere și vrem să ducem evoMAG la nivelul următor. Suntem în plin proces de căutare de capital pentru a accelera transformarea organizațională a evoMAG, spune Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG, menționând că, pentru anul în curs, estimează un avans de cel puțin 20% al business-ului.

Dezvoltarea evoMAG presupune, în perioada următoare, lansarea unui marketplace, continuarea procesului de automatizare a comenzilor, investiții în software și programare, în personal și în introducerea de noi categorii de produse pe evoMAG.ro.

Pentru anul în curs, compania estimează investiții de aproximativ 200.000 de euro, similar cu valoarea investițiilor de anul trecut.

Am îmbunătățit foarte mult procesul de automatizare și partea de logistică, în același timp cu creșterea echipei în zone cheie: depozit, service, contabilitate, în departamentul de product management. Vom continua procesul de recrutare anul acesta, axându-ne și pe alte zone cheie de dezvoltare, precum programare și marketing, în funcție de evoluția business-ului”, mai spune Mihai Pătrașcu.

Cât privește evoluția din 2021 a industriei locale de eCommerce, evoMAG estimează o creștere de aproximativ 20%.

evoMAG

evoMAG este una dintre cele mai importante companii din industria de comerț electronic din România. Magazinul online comercializează sute de mii de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, sport & fitness (printre care și trotinete și accesorii pentru trotinete) și pentru casă și grădină, iar anul trecut a deschis primul service pentru trotinete electrice, devenind primul magazin online din România care oferă un astfel de serviciu.

evoMAG.ro este vizitat zilnic de peste 60.000 de persoane, iar peste 80% dintre clienți ar recomanda magazinul pentru calitatea serviciilor oferite.

evoMAG este companie românească de familie, cu peste 15 ani de experiență în domeniu, fondată de Mihai Pătrașcu, care ocupă, în continuare, poziția de director general.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » E-commerce » evoMAG încheie 2020 cu vânzări de peste 32 de milioane de euro, în creștere cu 43% față de 2019
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.