evoMAG anunță 5 zile de reduceri de peste 60% înainte de Black Friday

evoMAG face încălzirea pentru Black Friday şi anunţă 5 zile de reduceri “de groază”cu ocazia sărbătorii de Halloween. Scăderile de preţuri vizează sute de produse din aproape toate categoriile existente în magazinul online şi ajung la peste 60%, evoMAG dând posibilitatea clienţilor să aibă acces la produse de calitate la preţuri foarte bune şi înainte de Black Friday.

evomag1

Reducerile sunt valabile în perioada 27 – 31 octombrie, iar toţi clienţii care vor comanda în acest interval vor intra automat într-un concurs unde pot câştiga un iPhone 6 şi unul dintre cele 4 vouchere de 1.000 de lei.

“Sunt destul de mulţi clienţi care în această perioadă amână să cumpere ceea ce-şi doresc mizând pe faptul că vor face o achiziţie la un preţ mai bun de Black Friday. Noi acum avem preţuri bune la multe produse care nu vor face obiectul reducerilor de Black Friday. Ne-am gândit că este o perioadă propice atât pentru pentru noi şi să facem un test înainte de cel mai important eveniment de shopping din România, cât şi pentru clienţi, care vor avea astfel ocazia să cumpere ce-şi doresc la preţuri foarte bune”, a declarat Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

În Săptămâna bântuită de reduceri, clienții evoMAG vor putea cumpăra la reducere telefoane mobile, tablete, laptopuri, televizoare, imprimante, multifuncționale, roboți de bucătărie, aspiratoare, produse de îngrijire personală și multe altele. Cei interesaţi pot achiziţiona sisteme PC cu reduceri de peste 60%, monitoare Dell cu 29% mai ieftine, routere cu 34% mai ieftine sau electrocasnice şi produse de îngrijire personală cu 40% reducere.

Pe lângă prețul redus, produsele vin la pachet cu servicii cu valoare adăugată, cum este transportul gratuit în Bucureşti pentru comenzile mai mari de 99 lei şi în ţară pentru comenzile mai mari de 299 lei. În plus, clienţii au posibilitatea să plătească în rate fără dobândă pentru produsele achiziţionate.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *