evoMAG introduce Bitcoin ca modalitate de plată

evoMAG, unul dintre cei mai importanţi retaileri online din România, introduce începând cu 26 mai 2016 două modalităti noi de plată: prin Bitcoin și prin BRD Finance cu până la 12 rate, cu 0% dobândă.

evoMAG

Astfel, evoMAG își extinde gama de servicii pentru plata online, pe lângă modalitățile de plată existente. Plăţile cu Bitcoin, dar şi prin cardurile de credit BRD Finance MasterCard, sunt procesate de partenerul NETOPIA mobilPay, liderul pieţei locale de payments.

evoMAG, în parteneriat cu NETOPIA mobilPay, propune clienților săi noi modalități pentru plata online: cu Bitcoin și prin sistemul BRD Finance pentru 3, 6, 9 sau 12 rate, cu 0% dobândă.

”Datorită cumpărătorilor noștri, am devenit unul dintre cele mai importante magazine online din România. De aceea, ne străduim să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, cumpărători care ne motivează să ne îmbunătățim continuu serviciile.

Astfel, din luna mai a acestui an, cei care vor dori să achiziționeze de la noi, au mai multe opțiuni de plată online, cu 0% dobândă cu BRD Finance dar și cu Bitcoin. Prioritățile evoMAG în perioada următoare sunt investiția în tehnologie și sporirea calității serviciilor iar plata cu aceste modalități de plată reprezintă un mod de a fi în pas cu trendul global”, a declarat Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG.

Construcția monedei Bitcoin permite deținerea și transferul anonim de valoare. Poţi avea un portofel Bitcoin în viaţa ta de zi cu zi folosind smartphone sau poţi avea un portofel pentru plăţi online doar pe calculator.

Se pot obține Bitcoini acceptându-i ca plată pentru bunuri şi servicii sau cumpărându-i direct de pe un exchange folosind contul bancar. Tranzacţiile Bitcoin sunt securizate folosind criptografie de grad militar. Realizarea plăților cu Bitcoin este tot atât de simplă precum este trimiterea unui e-mail. Indiferent de unde se face plata sau în ce monedă, comerciantul va primi contravaloarea produselor comercializate în RON, la prețul stabilit.

Potrivit NETOPIA mobilPay, tranzacțiile cu Bitcoin în Romania au ajuns la peste 1 milion de euro pe lună, sumă care include achizițiile de Bitcoin. În ceea ce privește retailul, produsele din gama IT&C sunt printre cele mai achitate cu moneda digitală.Valoarea unui Bitcoin (฿ – BTC) este de aproximativ 2500 lei în prezent. În prezent există 15.591.000 bitcoini.

Bitcoin este un sistem de plată electronică descentralizat, fiind, de fapt, o monedă digitală creată în 2009 de Satoshi Nakamoto.

De asemenea, printre noutățile legate de plată, tot în luna mai a acestui an, la evoMAG se pot achita online rate, cu 0% dobândă, prin sistemul BRD Finance. Astfel, din 26 mai, parteneriatul evoMAG si BRD Finance se extinde și pe aria de cumpărături online prin card. Vizitatorii site-ului www.evomag.ro, posesori de card de credit BRD Finance MasterCard, au la îndemână patru noi opțiuni de plată în rate cu 0% dobandă, putând alege între 3, 6, 9 sau 12 rate, indiferent de valoarea și tipul cumpărăturilor efectuate.

evoMAG

evoMAG.ro este una dintre cele mai importante companii din industria de comerţ electronic din România. Magazinul online are, în acest moment, disponibile la vânzare un număr de peste 174.000 de produse din domeniile IT&C, auto, îngrijire personală, sport & fitness, electrocasnice și produse destinate nou-născuţilor.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *