evoMAG lansează oficial EVO – propria marcă de sisteme PC. Compania estimează o creștere de 50% a vânzărilor de sisteme PC în 2021

Vânzările de sisteme PC au crescut, anul acesta, cu peste 50%, pe fondul cererii mai mari pentru astfel de produse, ca răspuns la necesitatea de sisteme cu putere mai mare de calcul, în contextul muncii de acasă, dar și pe fondul evoluției pieței de gaming și a vânzărilor mai mari de jocuri.

Evomag

Clienții evoMAG caută configurații mai sofisticate, cu dotări de ultimă generație și cu componente care înglobează ultimele tehnologii, ce permit sistemelor să aibă o putere de calcul din ce în ce mai mare. Totodată, au nevoie de sisteme care să le permită și desfășurarea muncii de acasă, dar pe care să le poată folosi și pentru entertainment și a rula cele mai noi jocuri apărute pe piață”, spune Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG, menționând că aspectele nominalizate au condus la crearea propriei mărci de sisteme PC, EVO.

În prezent, peste 60% din sistemele desktop vândute de evoMAG sunt sisteme asamblate EVO, marcă proprie creată în prima parte a acestui an, ca parte a strategiei de dezvoltare a companiei. evoMAG comercializează 21 de tipuri de sisteme asamblate, cu configurații diferite, adresate, în special, gamerilor și nevoilor diferite ale acestora, ce țin de satisfacerea acestui hobby.

Prețul sistemelor EVO

Sistemele asamblate marca EVO costă, în medie 7.000 de lei, prețurile variind între 1.999 de lei și 16.999 de lei. 

Tehnologia și grafica jocurilor a ajuns la un nivel foarte avansat, lucru care face ca jocurile să fie mult mai interesante, dar și să necesite resurse mai mari și sisteme mai performante. 

Cele mai vândute sisteme desktop asamblate de specialiștii evoMAG sunt cele cu plăci video cu chipset RTX 3070, RTX 3080 și RTX 3090. Cu acestea, ne adresăm preponderent gamerilor pasionați, care accesează cele mai noi jocuri și își doresc o experiență de joc hi-quality, cu un FPS demn de jocurile de acțiune.  Urmează, dar cu un procent mult mai mic, clienții care fac proiectare sau care folosesc sistemele pentru puterea lor de calcul”, mai spune Mihai Pătrașcu, menționând că sistemele marca EVO sunt net superioare celor clasice ca putere de calcul, oferă o flexibilitate mai mare în actualizarea acestora pe viitor și arată foarte bine.

Creștere estimată de 50% a vânzărilor de sisteme PC în 2021

evoMAG estimează pentru anul acesta o creștere de 50% a vânzărilor de sisteme PC și vizează extinderea categoriei de sisteme PC asamblate cu mai multe modele, mai accesibile, în configurații diferite. 

evoMAG livrează sistemele în 48 – 72 de ore de la primirea comenzii și asigură o configurare realizată de specialiști, care au expertiza necesară pentru asamblarea și testarea sistemelor asamblate marca EVO. 

evoMAG

evoMAG este una dintre cele mai importante companii din industria de comerț electronic din România. Magazinul online comercializează sute de mii de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, sport & fitness (printre care și trotinete și accesorii pentru trotinete) și pentru casă și grădină, iar anul trecut a deschis primul service pentru trotinete electrice, devenind primul magazin online din România care oferă un astfel de serviciu.

evoMAG.ro este vizitat zilnic de peste 60.000 de persoane, iar peste 80% dintre clienți ar recomanda magazinul pentru calitatea serviciilor oferite. 

evoMAG este companie românească de familie, cu peste 16 ani de experiență în domeniu, fondată de Mihai Pătrașcu, care ocupă, în continuare, poziția de director general.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » E-commerce » evoMAG lansează oficial EVO – propria marcă de sisteme PC. Compania estimează o creștere de 50% a vânzărilor de sisteme PC în 2021
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.