evoMAG: interesul pentru Black Friday s-a dublat în ultima săptămână

Interesul pentru cumpărăturile de Black Friday s-a dublat în ultima săptămână, potrivit unei analize a evoMAG. Iar românii din județele Iași, București, Ilfov, Brașov, Timiș, Sălaj, Bacău și Argeș sunt cei mai interesați de reduceri, cele mai multe dintre căutările pe internet privind ofertele magazinelor online implicate în campaniile de Black Friday provenind din aceste zone.

evomag

În ceea ce privește locuitorii orașelor, interesul cel mai mare pentru ofertele de Black Friday, vine de la cei din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Ploiești și Brașov, așa cum reiese din analiza traficului ultimelor 7 zile de pe evoMAG.ro.

Iar nivelul de interes manifestat pentru ofertele de Black Friday se va amplifica în perioada următoare, pe măsură ce comercianții introduc noi oferte și cresc numărul produselor aflate la reducere.

Este și cazul evoMAG care, în perioada 3 – 9 noiembrie demarează o nouă rundă de reduceri de Black Friday și listează noi produse la prețuri mai mici cu până la 60% din categoriile cele mai accesate, precum telefoane mobile, televizoare, electrocasnice, componente PC & Gaming, dar și pentru casă și grădină.

Astfel, printre noile produse disponibile la reducere în al doilea episod al campaniei Black Friday 2023 se află:

  • Telefoane mobile iPhone SE (2022) la 2.399 de lei;
  • Aspiratoare robot Roborock S8 la 2.499 de lei;
  • Mașini de spălat rufe Candy Smart la 1.249 de lei;
  • Televizoare LED Samsung, cu diagonala de 109 cm la 1.399 de lei;
  • SSD-uri Kingston KC600 la 99 de lei;
  • Aparate de tuns barba Braun, la 129 de lei;
  • Plăci video PowerColor Radeon RX 7800 la 2.599 lei

Cea mai rapidă livrare de Black Friday din România

Parteneriatele încheiate cu cele mai importante platforme de livrări rapide din România, Glovo, Bringo și Tazz asigură livrarea produselor comandate în mai puțin de o oră în București, toate produsele listate în cele 3 platforme fiind în stocul evoMAG și disponibile imediat.

Livrare non-stop

Livrarea produselor în cele peste 3.800 de lockere easybox din țară, în urma parteneriatului cu compania de curierat Sameday, le permite clienților să ridice produsele non-stop, la orice oră din zi și din noapte, într-un interval de până la 72 de ore de la momentul în care coletele ajung în lockerele securizate.

Black Friday cu plata în rate

În perioada de Black Friday, evoMAG pune la dispoziția clienţilor mai multe opțiuni de plată. Spre exemplu, la evoMAG, produsele cumpărate pot fi plătite în 12 rate fără dobândă prin cardul Star de la Banca Transilvania, în 12 rate prin cardul de credit de la BCR, în 10 rate fără dobândă prin cardul de credit Card Avantaj de la Credit Europe Bank, și prin Bonus Card de la Garanti BBVA, în 6 rate fără dobândă prin BRD și în 4 rate direct cu cardul de debit prin Oney. tbi bank pune la dispoziție opțiunea de  4 – 60 rate online fără card de credit.

Toate produsele care se află la reducere în evenimentul Black Friday 2023 pot fi accesate aici.

evoMAG

evoMAG este una dintre cele mai importante companii din industria de comerț electronic din România. Magazinul online comercializează zeci de mii de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, sport & fitness (printre care și trotinete și accesorii pentru trotinete) și pentru casă și grădină, iar acum 3 ani a deschis primul service pentru trotinete electrice, devenind primul magazin online din România care oferă un astfel de serviciu.

evoMAG.ro este vizitat zilnic de peste 60.000 de persoane, iar peste 80% dintre clienți ar recomanda magazinul pentru calitatea serviciilor oferite. evoMAG a fost fondată de Mihai Pătrașcu, care ocupă, în continuare, poziția de director general.

Compania a atras recent o investiție de 2 milioane de euro de la Catalyst România, una dintre cele mai importante firme de capital de risc axate pe tehnologie din România, în demersul de a susține dezvoltarea accelerată a companiei.

Investiția atrasă este prima de anvergură pentru evoMAG și confirmă parcursul bun al companiei în cei 18 ani de existență în piața de eCommerce din România, validează și sprijină strategia de dezvoltare pe termen lung a magazinului online.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *