evoMAG oferă reduceri de Crăciun la peste 1.000 de produse

evoMAG este şi în acest an ajutorul lui Moş Crăciun şi oferă reduceri la peste 1.000 de produse care pot face obiectul celor mai frumoase cadouri de Sărbători. Reducerile fac parte din campania “Promoţiile lui Moş Crăciun”, care este valabilă până pe 24 decembrie şi care dă ocazia clienţilor să găsească darurile potrivite.

Campanie-MC-800x600

Cei care vor să ofere cadouri doamnelor şi domnişoarelor, pot alege dintr-o gamă largă de produse ale căror reduceri ajung la 57%. Astfel, oferta include plăci de îndreptat părul, uscătoare de păr, ondulatoare, seturi pentru manichiură/pedichiură, aparate şi perii faciale, precum şi epilatoare.

Preţul unui epilator începe de la 29 lei, iar reducerea cea mai mare este de 483 lei pentru un epilator Philips IPL. De asemenea, oferta include şi parfumuri, lacuri de unghii, aparate de masaj pentru picioare, care au preţuri mai mici cu până la 25%. Tot la reduceri mai pot fi achiziţionate aspiratoare, fiare de călcat şi produse pentru îngrijirea ţesăturilor, mai ieftine cu până la 40%.

Clienții care vor să dăruiască produse de îngrijire personală pentru bărbaţi, au la dispoziţie oferte cu preţuri mai mici cu până la 60% şi pot alege dintre aparate de tuns, ras şi trimmere. Nici cadourile de ultimă generaţie nu au fost lăsate pe dinafară. Laptopurile din ofertă sunt mai ieftine cu până la 38%, iar cele special destinate arhitecţilor şi graficienilor au până la 3.800 de lei reducere. Ultrabook-uri, sisteme PC, monitoare, televizoare mai ieftine cu până la 8.000 de lei, telefoane, aparate foto sunt şi ele în promoţie, alături de procesoare şi produse de bricolaj de la 159 de lei.

Pe lângă prețul redus, multe produse vin la pachet fie cu un cadou, fie cu servicii extra, cum este cel de garanție extinsă.

Campania actuală, Promoţiile lui Moş Crăciun, continuă seria de acţiuni menite să recompenseze clienţii. În plus, pentru a veni în sprijinul clienţilor, programul de lucru a fost prelungit. Astfel, showroom-ul va fi deschis şi sâmbătă şi duminică, pe 20 şi 21 decembrie, între orele 09:00 şi 19:00 pentru clienţii care vor să ridice din showroom comenzile plasate online.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *