evoMAG sărbătorește luna iubirii cu reduceri la aproape 1.000 de produse

evoMAG sărbătoreşte şi în acest an luna iubirii şi oferă clienţilor reduceri la sute de produse cu discounturi de pana la 70%.

Campanie-VD-600x600

Campania de Valentine’s Day se desfăşoară în perioada 09 – 15 februarie şi pune la dispoziţia clienţilor cadourile potrivite pentru a face din această zi una memorabilă.

Am pus la dispoziţia clienţilor o ofertă de reduceri la aproape 1.000 de produse, campania actuală fiind una dintre cele mai mari demarate de evoMAG. Estimăm o creştere cu aproape 30% a numărului de comenzi în această perioadă, oferta fiind gandită special pentru a veni în întâmpinarea clienţilor care vor să achiziţioneze produse pentru a le face cadou”, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

Cei care vor să ofere cadouri doamnelor şi domnişoarelor, pot alege dintr-o gamă largă de produse ale căror reduceri depăşesc 60%. Astfel, pot fi cumpărate produse de îngrijire personală la jumătate de preţ, cosmetice mai ieftine cu până la 66%, parfumuri cu reduceri de până la 20%, produse de ingrijire faciala cu reduceri de pana la 32%, produse de manichiura si pediuchiura cu discount-uri de pana la 40% etc.

Echipamentele electronice au făcut permanent obiectul unora dintre cele mai apreciate cadouri. Telefoanele şi tabletele din ofertă sunt mai ieftine cu până la 28%, e-book reader-ele cu până la 32%, iar ceasurile inteligente pot fi achiziţionate la preţuri reduse cu până la 20%. Tot la ofertă mai pot fi cumpărate laptop-uri, sisteme PC, monitoare, videoproiectoare şi imprimante cu preţuri care sunt chiar şi cu 48% mai mici.

Pe lângă prețul redus, multe produse vin la pachet fie cu un cadou, fie cu servicii extra, cum este cel de garanție extinsă, spre exemplu. Mai mult, până pe 25 februarie, evoMAG dă clienţilor posibilitatea de a câştiga vouchere cu valori cuprinse între 100 şi 1.000 de lei. Pentru a intra în concurs, clienţii trebuie să facă o comandă de cel puţin 100 de lei.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *