evoMAG dă startul Black Friday 2023 în România, Ungaria și Bulgaria și anunță reduceri de până la 75% la peste 330.000 de produse

evoMAG dă startul azi, 27 octombrie, celui mai mare Black Friday de până acum și oferă discount-uri de până la 75%, la peste 330.000 de produse, dublând anul acesta, față de anul trecut, numărul de produse aflate la reducere în campania de Black Friday 2023.

evomag

Totodată, este pentru prima oară când evoMAG organizează campania de Black Friday și în afara țării, mare parte din produsele evoMAG disponibile în cel mai important marketplace din Ungaria și Bulgaria beneficiind de reduceri mai mari în această perioadă.

evoMAG desfășoară Black Friday 2023 în intervalul 27 octombrie – 27 noiembrie, pe parcursul a patru valuri de reduceri. Ca și anii trecuți, în fiecare nou val de reduceri de Black Friday vor fi incluse și produse diferite, care nu au beneficiat, anterior, de reduceri.

Compania estimează o creștere de aproximativ 15% a vânzărilor în perioada de Black Friday 2023, față de perioada similară a anului trecut.

Cea mai rapidă livrare de Black Friday din România

Parteneriatele încheiate cu cele mai importante platforme de livrări rapide din România, Glovo, Bringo și Tazz asigură livrarea produselor comandate în mai puțin de o oră în București, toate produsele listate în cele 3 platforme fiind în stocul evoMAG și disponibile imediat.

Livrare non-stop

Livrarea produselor în cele peste 3.800 de lockere easybox din țară, în urma parteneriatului cu compania de curierat Sameday, le permite clienților să ridice produsele non-stop, la orice oră din zi și din noapte, într-un interval de până la 72 de ore de la momentul în care coletele ajung în lockerele securizate.

Evenimentul de shopping Black Friday 2023 va fi împărțit în 4 episoade, ce vizează reduceri și produse diferite:

  • Episodul 1 oferă produse cu reduceri de până la 50% și are loc în perioada 27 octombrie – 2 noiembrie;
  • Episodul al doilea se desfășoară între 3 și 9 noiembrie și oferă reduceri de până la 60%;
  • Episodul al treilea aduce reduceri de până la 75% și are loc în perioada 10 – 12 noiembrie;
  • Iar episodul al patrulea de Black Friday se va desfășura la evoMAG între 13 și 27 noiembrie.

evoMAG stimează că în decursul a maximum 7 zile de la încheierea fiecărui episod de reduceri, vor fi livrate peste 90% din produsele comandate.

Cele mai mari reduceri din an vor viza aproape toate categoriile de produse, cele mai mari reduceri fiind la: televizoare, laptopuri, electrocasnice, telefoane mobile, trotinete electrice etc.

Printre produsele cu prețuri reduse în primul episod de Black Friday se află:

  • Apple iPhone 15 la 4.399 lei;
  • Televizor LED Samsung, de 80 cm, la 899 lei;
  • Frigider Arctic cu 2 uși la 949 lei;
  • Mașină de spălat rufe, LG, slim, la 1.749 lei;
  • Laptop HP ProBook 450 G9 la 1.799 lei;
  • Trotinetă electrică Xiaomi Electric Scooter 4 la 1.899 lei.

Black Friday cu plata în rate

În perioada de Black Friday, evoMAG pune la dispoziția clienţilor mai multe opțiuni de plată. Spre exemplu, la evoMAG, produsele cumpărate pot fi plătite în 12 rate fără dobândă prin cardul Star de la Banca Transilvania, în 12 rate prin cardul de credit de la BCR, în 10 rate fără dobândă prin cardul de credit Card Avantaj de la Credit Europe Bank, și prin Bonus Card de la Garanti BBVA, în 6 rate fără dobândă prin BRD și în 4 rate direct cu cardul de debit prin Oney. tbi bank pune la dispoziție opțiunea de  4 – 60 rate online fără card de credit.

evoMAG

evoMAG este una dintre cele mai importante companii din industria de comerț electronic din România. Magazinul online comercializează zeci de mii de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, sport & fitness (printre care și trotinete și accesorii pentru trotinete) și pentru casă și grădină, iar acum 3 ani a deschis primul service pentru trotinete electrice, devenind primul magazin online din România care oferă un astfel de serviciu.

evoMAG.ro este vizitat zilnic de peste 60.000 de persoane, iar peste 80% dintre clienți ar recomanda magazinul pentru calitatea serviciilor oferite. evoMAG a fost fondată de Mihai Pătrașcu, care ocupă, în continuare, poziția de director general.

Compania a atras recent o investiție de 2 milioane de euro de la Catalyst România, una dintre cele mai importante firme de capital de risc axate pe tehnologie din România, în demersul de a susține dezvoltarea accelerată a companiei.

Investiția atrasă este prima de anvergură pentru evoMAG și confirmă parcursul bun al companiei în cei 18 ani de existență în piața de eCommerce din România, validează și sprijină strategia de dezvoltare pe termen lung a magazinului online.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *