F64, cel mai mare magazin foto-video din România, aniversează 14 ani de existență

F64, cel mai mare magazin foto-video din România, aniversează 14 ani de existenţă. F64 şi-a obişnuit clienţii nu doar cu cele mai noi echipamente, dar şi cu organizarea de cursuri foto şi expoziții cu lucrările fotografilor români sau internaționali.

3Momente cheie din istoria F64

– 2001 (31 octombrie) înfiinţare. 4 angajaţi.

– 2002 disponibilitatea DSLR-urile în oferta magazinului

– 2004 – 2005 schimbare site şi debut comerţ electronic

– 2008 – 2009 modificare sediu; au fost introduse camerele foto mirrorless

– 2011 mutarea în actiualul sediu din Bd. Unirii – showroom cu o suprafaţa de vânzare de peste 1.000 mp

– 2012 cafeneaua F64, locul de întâlnire al pasionaților de fotografie

– 2013 gama F64 a fost completată cu smartphone-uri și tablete. Mai mult, clienții au posibilitatea de a cumpăra și drone, iar în magazin a fost amenajat primul stand pe zona de action, unic în România.

– în prezent, sunt disponibile peste 6.000 de produse în showroom, iar online pot fi găsite peste 15.000. Ponderea vânzărilor online este de 55%, iar cea offline de 45%.

– în prezent F64 are 138 de angajaţi

4La F64 nu a fost însă vorba doar de echipamente, ci și de ceea ce învață fiecare fotograf, fie că este un amator entuziast, fie că este vorba de unul dintre cei mai buni profesioniști. Astfel, în 2007 au fost introduse primele cursuri dedicate aprofundării cunoștințelor în genuri precum fotografia de studio sau de produs, iar din 2012 sunt disponibile cursuri acreditate.

Din 2014, există un serviciu de consultanță online non-stop și de consultanță foto la domiciliu. Din prima lună a anului 2009, cele mai noi știri, review-uri, tutoriale și ghiduri și cele mai frumoase povești despre fotografie pot fi găsite pe blogul F64.

1„Noi am pornit în vremea în care fotografia pe film încă era populară, iar acum avem telefoane și drone cu ajutorul cărora să imortalizăm lumea. Ne bucurăm, în primul rând, că evoluția tehnologiei a dus la o democratizare a fotografiei și tot mai mulți oameni pot să își satisfacă pasiunea. Acest fapt nu poate fi decât benefic, deoarece fiecare dintre noi se naște cu o nevoie primară de a crea, de a se exprima.

Unii o fac foarte bine în scris sau prin muzică, noi ne bucurăm că o putem face prin fotografie și că îi ajutăm și pe alții să facă același lucru. Dacă investești suficient timp și ești dedicat, arta fotografică te răsplătește și vedem cel mai bine asta la oamenii cu care lucrăm. În cei 14 ani de F64 am construit o echipă puternică și pasionată și am cultivat diversele genuri ale fotografiei. Cât de curând mă aștept să avem prima expoziție cu imagini surprinse din dronă și în câțiva ani, de ce nu?, să expunem fotografii realizate cu ochelari inteligenți”, a declarat Marian Alecsiu, cofondator F64.

Cum sărbătorește F64 14 ani: expoziție foto și reduceri pentru clienți

2Odată cu aniversarea celor 14 ani, F64 a pregătit câteva surprize și evenimente pentru prietenii și clienții săi. În sala expozițională vor fi prezentate peste 20 de fotografii realizate de echipa F64, selecţia acestora fiind realizată de Vlad Eftenie. Pasiunea pentru fotografie i-a adus împreună în familia F64, iar acum se vor bucura să își vadă creațiile expuse pe pereții pe care au mai stat zeci de imagini memorabile de la fotografi renumiți.

Tot pe 14 octombrie, clienții vor fi întâmpinați întreaga zi, între orele 9:00 și 22:00, cu diverse surprize în magazinul F64 și vor avea ocazia să fie fotografiați într-un decor creativ amplasat în studioul foto. Toate imaginile vor fi apoi încărcate pe pagina de Facebook F64. În plus, ca o surpriză pentru toți prietenii magazinului, la aniversarea celor 14 ani de F64 aceștia își pot face “Buletin de Fotograf” în aplicația de Facebook dedicată și vor avea acces la reduceri de 14% la 14 produse, pe 14 octombrie.

Trenduri şi noutăţi la F64

Action camera şi dronele sunt două dintre cele mai importante trenduri în vânzările magazinului F64. De asemenea, în domeniul printing-ului, unul dintre serviciile cu o mare dezvoltare din cadrul F64, foto-book-urile reprezintă un alt focus al companiei. Tot în zona serviciilor, F64 va continua cu trainingurile foto-video săptămânale.

În altă ordine de idei, până la finalul acestui an, F64 va introduce în oferta sa televizoarele 4K.

F64, lider pe piața echipamentelor foto-video din România, deține cel mai mare magazin de profil pe piața românească de comerț electronic: www.F64.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *