F64 găzduiește Zilele Sony între 21-24 Mai

F64, cel mai mare magazin foto-video din Europa de Sud-Est, susține împreună cu Sony evenimentul „Zilele Sony”.

Zilele Sony - fotografie Laurentiu ColintineanuIubitorii fotografiei vor avea acces la două ateliere foto, o expoziție și o tură foto prin București. Toate acestea sunt gratuite, iar F64 va avea și o zonă special amenajată pentru clienții care doresc să fie imortalizați în fotografii de studio. „Zilele Sony” aduce și reduceri la echipamentele foto-video Sony.

Evenimentul, care se desfășoară în perioada 21-24 mai, debutează pe 21 mai cu atelierul „Cum să te apuci de fotografia de natură în 10 pași simpli“ susținut de Doru Panaitescu. Atelierul începe la ora 19:00 în sala expozițională a F64 din Bd. Unirii nr. 45. În pregătirea acestui eveniment, Doru a prezentat pe blogul F64 fotografiile realizate în Delta Dunării și a vorbit despre ce presupune fotografia de natură.

Pe 22 mai, începând cu ora 19.00, tot la F64 se va desfășura vernisajul expoziției „Călător în Țara Soarelui Răsare“, care cuprinde fotografiile realizate de Cosmin Gogu în Japonia. El va vorbi despre secretele fotografiei de călătorie, despre contactul cu civilizația Estului și ce înseamnă pentru el fotografia

Pe 23 mai, Alin Popescu îi invită pe iubitorii fotografiei la o tură foto intitulată „Oglindă, oglinjoară“. Participanții  vor afla de la Alin, un veteran al lucrului cu DSLR-ul și fan al sistemului mirrorless, care sunt avantajele aparatelor foto fără oglindă, cât de importantă este portabilitatea, dar și cum pot realiza fotografii mai bune, ținând cont de câteva reguli elementare. Tura foto începe la ora 10.30, cu o parte teoretică, iar de la 11.30 urmează partea practică, în stradă.

Tot pe 23 mai, Ioana Moldovan revine la F64 după vernisajul expoziției #Protest și susține alături de jurnalistul Laurențiu Colintineanu cursul video de storytelling. Laurențiu Colintineanu este primul jurnalist multimedia din România, câștigător al premiului SuperScrieri pentru jurnalism multimedia în 2012 și câștigător a patru burse internaționale în Germania și SUA. Ioana Moldovan este fotojurnalistă freelance și fotografă documentaristă independentă, câștigătoare a premiului II la concursul SuperScrieri, secțiunea Fotojurnalism în 2014, și colaboratoare a VICE România, Al Jazeera English și Radio France Internationale.

Atelierul „E timpul să te apuci de video“ se desfășoară în sala expozițională a F64, începe la ora 12.00 și durează două ore.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *