Averea lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon, a ajuns la 106 miliarde de euro

Averea fondatorului Amazon, Jeff Bezos, a crescut cu 6 miliarde de dolari datorită creșterii bursei, valorând acum 106 miliarde de dolari.

AmazonOficial, Jeff Bezos este cel mai bogat om de pe planetă. O singură persoană a mai atins 100 de miliarde de dolari, acesta fiind Bill Gates în 1999. Jeff Bezos l-a întrecut pe Gates anul trecut.

Chiar și așa, impactul asupra inflației arată că el nu este cea mai bogată persoană care a existat vreodată și nici cel mai bogat american de până acum. Acest titlu ajunge la unii dintre oamenii din industria Statelor Unite de la sfârșitul secolului 19 și începutul secolului 20, precum Andrew Carnegie, John D. Rockefeller.

Back to office – reduceri de până la 40%

Averea lui Bezos este dezvăluită în Bloomberg Billionares Index, care analizează datele disponibile publicului cu privire la managementul companiilor și la participațiile de pe piața de capital. Lista este dominată de americani, dar alții, de la lideri ruși la lideri ai țărilor mai puțin dezvoltate, controlează sume enorme de bani.

Creșterea averii lui Jeff Bezos este rezultatul unei creșteri a valorii acțiunilor Amazon, datorându-se mult reducerilor fiscale, care au intrat în vigoare de la începutul anului. Bezos deține 16% din acțiunile Amazon, cel mai mare magazin online din lume.

Amazon este prezent pe piața din România de 13 ani. Până acum, compania a investit peste 40 de milioane de euro în România pentru dezvoltarea tehnologiilor de ultimă generație, cât și în a oferi o experiență de neegalat clienților săi din întreaga lume.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 477 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » E-commerce » Averea lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon, a ajuns la 106 miliarde de euro
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.