foodpanda: Una din 20 de comenzi online de mâncare se livrează studenților

Potrivit foodpanda.ro, cea mai mare platformă de food ordering din România, circa 5% din totalul comenzilor pe platformă au fost realizate de către studenți, în cele două săptămâni de la începerea anului universitar.

foodpandaÎn ultimul an, comenzile online de mâncare în campusurile studențești au înregistrat o creștere de peste 42%.

În topul orașelor în care studenții comandă cel mai mult se află Bucureștiul, urmat de Iași și Cluj-Napoca. În ceea ce privește campusurile universitare, primele trei în topul comenzilor online de mâncare sunt: Complexul Studențesc Regie și West Gate Studios din București, urmate de Campusul Studențesc Tudor Vladimirescu din Iași.

Comenzile studenților pe platfoma foodpanda au reprezentat un procent important în primele două săptămâni de la începutul anului universitar, procent care estimăm că va crește semnificativ pe parcursul anului, mai ales în lunile de iarnă. Timpul rapid de livrare, procesul facil de comandă, diversitatea bucătăriilor pe care le au la dispoziție pe platformă, dar și lipsa unui spațiu propice preparării mâncării în foarte multe cazuri sunt doar câțiva dintre factorii care îi determină pe aceștia să comande preparate online”, declară Andreea Petrișor, Managing Director Delivery Hero România.

Studenții preferă plata în numerar la livrare

Conform datelor furnizate de companie, suma medie pe care o plătesc studenții pentru o comandă este de aproximativ 48 lei, iar modalitatea de plată preferată de aceștia este cea în numerar, la livrare. De asemenea, cele mai multe comenzi sunt plasate în jurul prânzului și al cinei, în intervalele orare 12:00-13:00 și 19:00-20:00.

De la începutul anului universitar și până în prezent, cele mai comandate preparate culinare online de către studenți au fost: pizza țărănească, meniurile crispy de pui, sandvișurile cu piept de pui, supa de pui cu tăiței și crema de zahăr ars.

foodpanda

foodpanda.ro, parte a grupului Delivery Hero, este cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, colaborând, în prezent, cu peste 1500 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați, Craiova, Sibiu, Pitești, Târgu Mureș și Baia Mare.

Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *