GPeC, cel mai important eveniment din industria comerțului electronic, se va desfășura pe 25-26-27 mai 2016

GPeC (Gala Premiilor E-Commerce), cel mai important eveniment din industria comerțului electronic din România, se va desfășura pe 25-26-27 mai 2016, la București. GPeC Summit marchează startul celei de-a 11-a ediții anuale a GpeC, ediția GPeC 2016.

GPeC 2016

GPeC 2016 însumează opt luni de evenimente premium de E-Commerce și Digital Marketing. Anual, numărul participanților este în continuă creștere, devenind astfel unul dintre cele mai așteptate evenimente de către profesioniștii din industrie.

În perioada 25-26-27 mai 2016, GPeC Summit reunește principalele magazine online și specialiști e-commerce de top din regiune. Peste 700 de participanți sunt așteptați la acest eveniment intensiv de conferință și workshop-uri, unde nume importante din industria internațională de E-Commerce și Digital Marketing vor urca pe scenă.

Participanții la acest eveniment vor avea ocazia de a afla informații actualizate, de la reprezentanți de top, despre cifre de piață, segmente de piață permisive, tendințe actuale pe piața locală și internațională, comportamentul consumatorilor, perspective de viitor în industrie.

Unii dintre cei mai renumiți experți și practicieni, recunoscuți la nivel global drept adevărate autorități în E-Commerce și Digital Marketing, și-au anunțat prezența la eveniment:

 ”Ne bucurăm să anunțăm că GPeC a ajuns la cea de-a 11 ediție, bucurându-se de apreciere în comunitatea profesionișitilor din industria de E-Commerce și Digital Marketing din Europa Centrală și de Est. GPeC Summit deschide ediția din acest an cu o agendă specială, dovadă fiind numele importante ale speakerilor internaționali, precum și cele ale invitaților autohtoni. Este o oportunitate excelentă pentru  toți cei care vor să afle informații de actualitate de pe piața locală și internațională, atât în cadrul conferinței, cât mai ales, la workshop-uri. Le mulțumim celor care s-au înscris deja și vă invităm să profitați de ultima săptămână de înscrieri pentru acest eveniment.”, a declarat Andrei Radu, fondator și CEO GPeC.

GPeC Summit 25-26-27 mai 2016 – Agenda evenimentului

Ziua 1, 25 Mai 2016 – Conferința GPeC Summit & GPeC E-Commerce Expo

  • 1 zi de Conferință Premium cu subiecte de maxim interes: Optimizarea Conversiilor & Creșterea Vânzărilor, Usability, Marketing Online, Split Testing, Targetare Comportamentală & Personalizare, SEO, SEM, Web Analytics, E-Commerce Tools, Logistică & Curierat, Studii de Caz;
  • Cifre, statistici și tendințe de evoluție în comerțul online românesc și european;
  • GPeC E-Commerce Expo: întâlniri și discuții între magazinele online și principalii furnizori de soluții și servicii de comerț electronic din România;
  • GPeC E-Commerce Party – prima zi de eveniment se încheie cu o petrecere specială și o excelentă oportunitate de networking.

Ziua 2 si Ziua 3, 26 & 27 Mai 2016 – Workshop-uri

Biletele pentru GPeC Summit se mai pot achiziționa până pe 23 mai 2016. Mai multe detalii despre politica de prețuri, avantajele participării, speakerii confirmați până în prezent și înscriere, regăsiți pe website-ulGPeC: http://www.gpec.ro/gpec-summit-mai/

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *