Iulian Stanciu, directorul general al eMAG: „În 2014 investim peste 11 milioane de euro”

  • de

eMAG, cel mai mare magazin online din regiune, estimează o creștere de peste 40% a vânzărilor realizate în anul 2014 și țintește o cifră de vânzări de peste 260 de milioane de euro. 

Iulian Stanciu-Director General-eMAG„Creșterea mare a vânzărilor în acest an este rezultatul transformării prin care trece eMAG prin investiții din ce în ce mai mari. Folosim din ce în ce mai multă tehnologie pentru a ne dezvolta, suntem un retailer online regional și adresăm un număr în creștere de categorii”, a spus Iulian Stanciu, director general eMAG, într-o conferinţă de presă.

eMAG a alocat un buget de investiții de 11,5 milioane de euro în 2014, din care 4,5 milioane de euro pentru dezvoltarea internațională și 3 milioane de euro pentru dezvoltarea și implementarea de tehnologii noi. Diferența este alocată dezvoltării angajaților, logistică și marketing de brand.

Directorul general al eMAG a precizat că pe piaţa Bulgariei, în martie, cota de piaţă a fost de peste 60%, iar în Ungaria de circa 10%. În România, peste 30% din cei aproximativ 9 milioane de utilizatori de internet vizitează eMAG.

Pentru 2014, alături de dezvoltarea regională, eMAG se va concentra și pe lansarea mai multor categorii de produse, precum fashion, sport, auto și food. eMAG oferă deja o gamă diversificată de produse, de la gadgeturi și electrocasnice, până la polițe RCA și produse pentru copii.

„eMAG este locul în care pot fi cumpărate inclusiv roviniete și jucării pentru animale sau frigidere colorate și pick-up-uri. Acceptăm orice provocare lansată de clienții noștri și îi provocăm, la rândul nostru, cu orice ocazie. Așa cum am demonstrat, avem capacitatea de a livra chiar și autoturisme”, spune Iulian Stanciu.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

0 comentarii la „Iulian Stanciu, directorul general al eMAG: „În 2014 investim peste 11 milioane de euro””

  1. Pingback: Electro-Sinteza săptămânii 28 aprilie - 2 mai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *