Magazinul de Brazi declară deschisă campania donațiilor de pomi de Crăciun

În perioada 10 decembrie – 24 decembrie 2014, MagazinulDeBrazi.ro, platforma de comercializare online a Silva Group România, derulează campania socială „Împarte bucurie”, prin care cumpărătorii pot participa la crearea unui Crăciun de poveste pentru copiii din orfelinate, centre de plasament sau case de copii, achiziționând pentru ei un brad de Crăciun, la preț redus.

Magazinul de Brazi 1Devenită deja tradiție, campania Împarte bucurie este dovada faptului că această complicitate dintre Magazinul de Brazi și cumpărătorii săi aduce garantat împlinire și bucurie pentru toate părțile implicate. Atunci când dăruiești un astfel de cadou, emoțiile care îl însoțesc depășesc orice tip de barieră. Vă mulțumesc pentru sprijinul vostru și vă invit să continuăm acest parteneriat pentru fapte bune mulți ani de acum înainte”, a declarat Ovidiu Neacșu, Director Comercial al Silva Group România.

Pentru pomii de iarnă achiziționați în scop caritabil, Magazinul de Brazi oferă o reducere de 50% din valoarea brazilor tăiați cu înălțimi cuprinse între 2 și 6 m și de 5% din valoarea brazilor cu rădăcină. După confirmarea comenzii și efectuarea plății, bradul de Crăciun va fi livrat gratuit de către reprezentanții Silva Group România, în plasamentul ales. Donația nu este condiționată de cumpărarea altor produse de pe site-ul Magazinului de Brazi.

Pentru a achiziționa un pom de iarnă pentru un orfelinat, centru de plasament sau casă de copii accesați secțiunea „Împarte bucurie” de pe site-ul www.magazinuldebrazi.ro, unde veți găsi lista completă a centrelor partenere către care puteți efectua donația. Dacă doriți să direcționăm donațiile către un alt centru de plasament selectat de dumneavoastră, vă rugăm să ne transmiteți următoarele date: numele centrului, adresa completă de livrare, numărul persoanelor îngrijite și persoana de contact (telefon mobil, email). Comenzile pot fi transmise atât online, cât și telefonic, iar plata se va efectua cu cardul sau cu ordin de plată.

Campania „Împarte bucurie” beneficiază de sprijinul unor instituții, fundații și asociații dedicate serviciilor sociale precum: Asociația Sf. Stelian, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 2, Hospice Casa Speranței, SOS Satele Copiilor.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *