Magazinul IT-SH pregătește reduceri de până la 75% de Black Friday, la calculatoare și gadgeturi

IT-SH.ro, jucător cheie pe piața calculatoarelor second-hand din România, pregătește reduceri importante la o gamă variată de produse din ofertă, cu ocazia Black Friday. Reducerile în magazinul online oferă posibilitatea de a cumpăra produse cu până la 75% mai ieftine decât prețul obișnuit, în perioada 9 – 19 noiembrie 2023.

it-sh

IT-SH.ro deschide perioada reducerilor de Black Friday în seara de joi, 9 noiembrie începând cu ora 22:00, iar clienții magazinului online au posibilitatea de a achiziționa o serie de produse diverse la prețuri speciale, cu reduceri cuprinse între 10% și 30%, dar și cu o serie de reduceri semnificative la calculatoare, monitoare și laptopuri second-hand.

Reduceri de până la 75% la calculatoarele din oferta IT-SH.ro

Între produsele-vedetă pregătit de IT-SH.ro pentru ediția Black Friday 2023, se regăsesc:

  • Monitoare LE 1901 W la prețul de 58 lei, cu o reducere de 58%
  • Laptop HP 820 G3 cu specificații I5-6200u/ 8GB RAM / 500GB HDD la prețul de 400 lei, având o reducere de 50%
  • Calculator Dell 390 Desktop cu I5-2400/ 8GB RAM/ 500GB HDD la prețul de 100 lei, beneficiind de o reducere de 75%.
  • Calculator Gaming BF 1 cu specificațiile i5-6500/16GB RAM / 512GB SSD oferit la 981 lei, cu o reducere de 40%
  • Calculator Fujitsu P556 Tower cu i5-6500/8GB RAM/ 128GB SSD la 365 lei, având o reducere de 55%

Pe lângă aceste reduceri speciale, magazinul IT-SH.ro, specializat în vânzarea de produse second-hand verificate și testate, oferă și alte promoții în perioada Black Friday:

  • Imprimante: 10% reducere
  • Calculatoare desktop/all in one/workstation: 25% discount
  • Calculatoare Gaming: 20% reducere
  • Laptopuri: 25% reducere
  • Monitoare: 30% discount

”Anul trecut, în 2022, am ales să nu acordăm o atenție deosebită evenimentului Black Friday, deoarece produsele noastre sunt oferite deja la prețuri foarte avantajoase pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, suntem conștienți de interesul tot mai crescut al clienților pentru această perioadă de oferte, astfel că am pregătit o serie de reduceri substanțiale de Black Friday la diverse categorii de produse din portofoliul magazinului”, a declarat Andrei Iacob, Manager Operațiuni IT-SH.ro.

De Black Friday, IT-SH.ro pregătește și lichidări de stoc, cu ocazia lansării brandului propriu PRO GAMING. Astfel, clienții vor putea achiziționa la prețuri extrem de competitive o gamă variată de coolere, carcase de gaming și SSD-uri.

IT-SH.ro, un brand axat pe sustenabilitate și economie circulară

Brandul IT-SH.ro este centrat pe vânzarea de echipamente IT second-hand, direcția de business dovedindu-se a fi nu doar una profitabilă, ci și aliniată cu tendințele globale privind sustenabilitatea și economia circulară. Business-ul a crescut rapid în pandemie, deoarece multe persoane și companii au căutat soluții IT eficiente, dar și accesibile prin prisma costurilor. Chiar și după revenirea la normal, interesul a rămas crescut pentru practici de afaceri sustenabile și pentru produse care sprijină economia circulară.

În 2022, cifra de afaceri a magazinului online IT-SH.ro a ajuns la 27,5 milioane RON. Vânzările de echipamente second-hand reprezintă coloana vertebrală a companiei, având în vedere că acestea însumează 99% din activitatea acesteia. Restul de 1% din business îl reprezintă serviciile de reparații oferite pentru calculatoare și componente. Deși nu este un domeniu major de generare a veniturilor, acesta este păstrat în continuare deoarece IT-SH.ro își propune să asigure un serviciu complet clienților, oferind totodată asigurarea că produsele second hand vândute astfel sunt de calitate.

”Ne vedem ca fiind în fruntea unei mișcări importante în industria IT – aceea de a promova utilizarea responsabilă a resurselor prin vânzarea de echipamente second-hand de calitate. Este un echilibru între a oferi soluții accesibile și eficiente pentru clienții noștri și a contribui la un viitor mai sustenabil. În acest context, ne concentrăm eforturile nu doar pe creșterea afacerii, ci și pe promovarea unor practici care sunt benefice pentru mediu și societate”, a mai adăugat Andrei Iacob, Manager Operațiuni IT-SH.ro.

IT-SH.ro

IT-SH.ro a apărut pornind de la dorința de a oferi produse și servicii accesibile, devenind magazinul online cu cele mai mici prețuri din Romania la sistemele și componentele second-hand.

IT-SH.ro este marcă înregistrată Hera Rovaniemi, firmă care și-a început activitatea în anul 2013. Din acel moment, clienții s-au bucurat de cel mai bun raport preț/calitate de pe piață.

Produsele sunt direct importate din Franța, Anglia, Germania, Olanda și reprezintă stocuri nevândute sau refurbished de la companii mari din aceste țări. Acestea sunt testate și curățate înainte de a fi livrate clienților

În oferta IT-SH.ro se regăsesc branduri de top din industria IT, precum: HP, IBM, Lenovo, Sony, Dell, Toshiba, Acer, Asus, Packard Bell, Lexmark, Fujitsu Siemens, Belinea, Samsung, LG.


Întregul conținut al site-ului www.electroretail.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

De două ori pe săptămână puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din sectoarele Electronice, Electrocasnice, IT&C și Multimedia.

Abonaţi-vă la newsletter aici: www.electroretail.ro/newsletter

Publicația ElectroRetail.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *