Magazinul online Mobino.ro lansează campania de reduceri „Back to School”

Mobino.ro lansează „Back to School”, campanie promoțională cu reduceri de până la 50% la sute de produse pentru începerea noului an școlar. Campania se va desfășura în perioada 24.08 – 6.09.2022, campanie împărțită în două perioade pentru o mai bună varietate de promoții la produse electronice și electrocasnice.

mobino.ro

Mobino dorește să rupă barieriele în ceea ce privește prețurile. Cu sesiuni de cumpărături online la prețuri accesibile tot timpul anului, acum Mobino coboară și mai mult pragul reducerilor si arată cu adevărat ce înseamnă reduceri de neratat!

În oferta magazinului se regăsesc telefoane inteligente și accesorii, căști, boxe, conectică, jucării, produse din categoria home & care, gradină dar și aparate electrocasnice, la cele mai bune prețuri.

Lansat în 2021, brandul Mobino a devenit rapid unul dintre magazinele online preferate. Cu oferte competitive tot timpul anului, serviciu rapid de livrare, transport gratuit la mii de produse și un site cu un design atractiv, Mobino este un jucător principal pe piața retailerilor online.

Campania de reduceri “Back to School” este este disponibilă la adresa www.mobino.ro/promotii-new. Regulamentul campaniei este disponibil pe site www.mobino.ro.

Mobino.ro

Mobino este un brand aproape de clienți, ce pune la dispoziție produse de calitate, selectate cu grijă, la cele mai competitive prețuri. Promoțiile de pe site se schimbă zilnic, astfel încât să acopere o plajă cât mai largă de interes.

„Totul a început cu o viziune – aceea de a avea o directie focusată către client. Consumatorii își doresc o experiență de shopping online personală, iar toate acțiunile, experiența și resursele noastre au ca scop cunoașterea si înțelegerea clientilor. Pasiunea ne definește ca echipă, ne motivează și ne dorim ca activitatea să se reflecte în rezultatele Mobino.

Suntem pasionați de rolul pe care ni l-am asumat. Valorile Mobino se reflectă zilnic în dinamismul echipei, pasiune si gândire antreprenorială. Suntem nerăbdători pentru evoluție, și, în continuare, an de an, să ne mândrim de amprenta pe care Mobino o lasă în urmă.

Mobino vă mulțumește pentru că ne sunteți alături în acest frumos prim pas. Ne bucură enorm că am putut aduce mai multă fericire prin fiecare produs pe care îl oferim”, a declarat Sînziana Rusu, Digital Marketing Manager, Mobino.ro.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 484 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » E-commerce » Magazinul online Mobino.ro lansează campania de reduceri „Back to School”
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.