Naspers, grupul care deține olx.ro, cumpără tocmai.ro

Naspers, grupul care deţine în România site-ul olx.ro, va cumpăra site-ul concurent tocmai.ro şi va deveni jucătorul nr 1 din România din piaţa site-urilor de anunţuri online, conform informaţiilor apărute azi pe site-ul companiei norvegiene Schibsted legate de rezultatele financiare din cel de-al patrulea trimestru din 2014.

Astfel, în reperele financiare ale companiei  de pe ultimul trimestru din 2014 este menţionat faptul că Schibsted a ajuns la un acord cu Naspers pentru preluarea operaţiunilor din Ungaria, iar operatiunile sale din România și Portugalia vor fi vândute către Naspers.

olx

Un comunicat oficial în acest sens nu a fost dat publicităţii de către niciuna dintre părţi.

Naspers este o companie media din Africa de Sud, listată la bursa din Johannesburg și Londra, ce operează, în principal, platforme online, pay-TV și presa scrisă în Africa de Sud, China, Rusia, Europa de Est, Olanda, India, Brazilia și Thailanda.

În România, Grupul Naspers este prezent prin site-urile Autovit.ro, achiziționat la finele anului 2009, dar și platformele online Tizo.ro (noua denumire a platformei online aukro.ro), ePayment.ro, eMag.ro, compari.ro, și olx.ro (fostul mercador.ro).

Schibsted Media Group este un grup media norvegian, cu operațiuni în 29 de țări, cele mai importante fiind Norvegia și Suedia. Compania are sediul central în Oslo, Norvegia și este listată la Bursa de Valori din Oslo.

Via Orlando

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *