Noua gama de televizoare LG UHD sunt disponibile pe CEL.ro

CEL.ro anunță disponibilitatea în stoc a celei mai noi game de televizoare LG, dotate cu tehnologia ULTRA HD.

LG-Cinema-3D

LG pune accent pe popularizarea televizoarelor cu rezoluții foarte mari și aduce în centrul atenției modelele din gama Prime ULTRA HD.

Noile modele de televizoare LG vin cu o imagine îmbunătățită, cu o nouă tehnologie LED și cu un sistem de redare la o rezoluție de 4K (UHD). Rezoluția ULTRA HD este de 4 ori mai mare decat rezoluția Full HD, oferind claritate și celor mai mici detalii, prin intermediul ecranului UltraSlim Design, de 8,5 mm grosime. Această gamă rulează pe sistemul de operare WebOS 2.0, care vine cu o interfață user-friendly optimizată.

Modelele LG din gama 2015 dispun de o sonorizare eficientă, asigurată de sistemul audio calibrat de către Harman/Kardon, oferind un sunet superior și îmbogățind, totodată, experiența vizuală 4K.

Telecomanda Magic Remote oferă mai mult control asupra surselor de divertisment printr-o îmbinare între o telecomandă clasică și una modernă. Telecomanda se utilizează la fel de simplu ca un mouse.

Centrul de divertisment SmartShare este prezent, iar utilizatorii pot accesa cu ajutorul lui conținutul preferat și pot naviga cu ușurință. Există posibilitatea de a descoperi noi metode de distribuire a conținutului aflat pe alte device-uri inteligente pe ecranul televizorului.

Televizoarele din noua gamă LG sunt aliniate noilor reglementări și transmit respectând normele DVB-T2, standardul de transmisie ce va fi implementat de anul acesta și în România.

Unul dintre cele mai așteptate modele este televizorul LG 98UB98V, cu o diagonală de 284 cm, cu același sistem de redare 4K și cu o proiecție de excepție a celor mai fine detalii. Panelul IPS 4K este elementul cheie al ecranului, determinând calitatea televizorului. Este unul dintre cele mai utilizate paneluri din lume în industrii precum medicina și televiziunea, datorită faptului că redă culorile reale și are o precizie foarte mare a imaginii. Prețul acestui model este de 99.999 lei.

Prețul de pornire pentru un televizor UHD LG, cu diagonala de 109 cm, din noua serie, este de 2.849 de lei, cu livrare în 24 de ore de la confirmarea comenzii.

Întreaga colecție de televizoare LG UHD poate fi vizualizată aici.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *