OLX îsi consolidează serviciile de livrare cu verificare prin noul parteneriat cu FAN Courier

OLX, cel mai mare site de anunțuri din România, și-a  extins serviciul de „Livrare cu verificare”, oferind posibilitatea utilizatorilor să expedieze colete prin intermediul celor mai mari doi jucători de pe piața de curierat din România: FAN Courier și Urgent Cargus.

olxOLX continuă astfel demersurile de îmbunătățire a serviciului de „Livrare cu verificare”, prin adăugarea în portofoliu și a serviciilor de livrare cu deschidere a coletului oferite de FAN Courier, pe lângă cele deja existente, oferite de Urgent Cargus.

Cu aproape 1.000.000 de livrări de succes de la lansarea în 2013, livrarea cu verificare este un serviciu esențial pentru utilizatorii noștri, care le permite să încheie tranzacții sigure oriunde în țară. Ne dorim să încurajăm folosirea acest serviciu, iar parteneriatul cu FAN Courier reprezintă o modalitate prin care investim în siguranța și calitatea tranzacțiilor de pe OLX. Așadar, românii care cumpără produse de pe OLX au în continuare posibilitatea să le verifice înainte de a le plăti, în timp ce vânzătorii pot alege cea mai convenabilă modalitate de livrare.”,  a declarat Marius Funie, Brand Manager OLX.

Peste 30% dintre anunțurile active lunar oferă serviciul de livrare cu verificare, din șase categorii de produse. Categoria în care serviciul de Livrare cu verificare este cel mai solicitat este cea de produse electronice și electrocasnice, în special pentru cumpărarea de telefoanele mobile și laptopuri. Următoarele categorii de produse pentru care se alege serviciul livrare cu verificare sunt reprezentate de piesele auto, iar pe locul trei se află produsele din categoria Casa și grădina.

Noul serviciu de livrare cu verificare oferit împreună cu FAN Courier are prețuri pornind de la 22 lei fără TVA pentru coletele cu o greutate mai mică sau egală cu cinci kilograme și cuprinde  transportul,  opțiunea de a verifica produsul și returul banilor în contul bancar sau numerar. Opțional, se poate alege și o asigurare suplimentară, serviciu care reprezintă 1% din valoarea declarată. Serviciul de expedieri este disponibil în toată România, iar timpul mediu de livrare al unei comenzi este de 1-2 zile lucrătoare.

Orice vânzător poate activa serviciul Livrare cu verificare atunci când publică un anunț nou sau poate oferi acest serviciu ulterior, la cererea cumpărătorului. Cu opțiunea „Livrare cu verificare”, vânzătorul oferă posibilitatea cumpărătorului de a deschide și verifica coletul pentru cinci minute înainte de plăti. După ce cumpărătorul a verificat coletul, acesta achită contravaloarea produselor către curier, iar banii ajung în siguranță la vânzător prin curier sau direct în cont.

Ne bucură că discuțiile purtate cu partenerii de la OLX au ca rezultat demararea acestei colaborări, una foarte importantă pentru noi. Serviciul “Livrare cu verificare” oferă clienților noștri posibilitatea de a vizualiza interiorul coletului înainte de a face plata acestuia, ceea ce le oferă garanția că produsul comandat este în colet. Acum FAN Courier oferă posibilitatea clienților OLX să cumpere și să primească produsul dorit fără a avea nici un fel de risc în ceea ce privește diferențele între produsul comandat și cel recepționat”, a declarat Marius Ivan, Director Național de Vânzări FAN Courier.

OLX România, parte a OLX Group, este liderul pieței locale de anunțuri generaliste, cu peste 3,8 de anunțuri active și o medie lunară de peste 10 milioane de vizitatori, potrivit SATI. www.olx.ro oferă românilor posibilitatea de a vinde și cumpăra produse și servicii variate, într-un mod practic și rapid. Pe OLX se găsește o gamă largă de categorii printre care electronice și electrocasnice, mașini, proprietăți imobiliare, obiecte de vestimentație sau pentru casă și grădină.

FAN Courier este o companie cu capital integral românesc, fondată în 1998 de Adrian Mihai, Neculai Mihai și Felix Patrascanu. FAN Courier a devenit în 2006 liderul pieței românești de curierat, poziție consolidată constant prin intermediul investițiilor și serviciilor cu valoare adăugată noi, introduse permanent.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din electro-retail în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 476 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » E-commerce » OLX îsi consolidează serviciile de livrare cu verificare prin noul parteneriat cu FAN Courier
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.