PC Garage aniversează 11 ani și estimează afaceri de peste 45 milioane euro pentru 2016

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT şi electronice din România, aniversează 11 ani de activitate. A fost cel mai bun an din existența magazinului și pentru 2016 PC Garage estimează o cifră de afaceri de peste 45 milioane euro.

PC GarageCreşterea este de 30% faţă de anul trecut și este bazată, în special, pe interesul tot mai mare arătat de clienţi pentru produsele de gaming din portofoliul său. A fost și un an cu creștere semnificativă pentru categoria de smartphone-uri.

Ca în fiecare an, magazinul a pregătit o campanie. Aceasta se desfășoară între 4 și 7 octombrie sub sloganul „Gamingul a evoluat. Voi odată cu el. Noi odată cu voi.“ Această campanie de recompensare a clienţilor premiază fiecare client care face o comandă va primi un cadou, indiferent de valoarea achiziţiei făcute. Aceasta este realizată cu sprijinul partenerului Logitech. Mai mult, în aceeași zi de 6 octombrie, de la ora 11, este pregătită o emisiune aniversară maraton, care va fi difuzată pe canalul de YouTube al PC Garage. La emisiune vor participa mai mulţi invitaţi surpriză. În plus, partenerii PC Garage, printre care Logitech, ASUS, AMD, Seagate, Acer, GIGABYTE, HP, HyperX, NVIDIA, Steelseries, vor oferi premii în valoare de mii de euro celor care vor urmări cu atenţie emisiunea.

Fondat în 2005, PC Garage este unul dintre cele mai mari magazine online din România, cu peste 40.000 produse active și reprezintă un reper pentru toți pasionații de produse gaming și IT. În comunitatea My Garage sunt peste 100.000 de membri pasionați de hardware și overclocking.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *