Peste 300.000 de anunțuri cu „Livrare gratuită și verificare colet” pe tocmai.ro

  • de

Anunțurile postate pe site-ul tocmai.ro – cel mai mare site de anunțuri din România – și marcate cu simbolul ”Livrare gratuită și verificare colet” au cunoscut o creștere accelerată în ultima perioadă. Astfel, în prezent peste 300.000 de români pot cumpăra produse de pe tocmai.ro, beneficiind de transport gratuit pentru acestea. Cele mai populare categorii de produse de pe site sunt electronicele și electrocasnicele, dar și produsele pentru mame și copii.

Andreea Trif, Project Manager tocmai.ro.”În prezent, pe site-ul tocmai.ro se află deja peste 300.000 de anunțuri postate, marcate cu simbolul Livrare gratuită și verificare colet, de care cumpărătorii pot beneficia simplu și rapid. Utilizatorii au început deja să se obișnuiască cu avantajele oferite de acest serviciu și asta nu poate decât să ne bucure.

Dincolo de economisirea costului de transport în cadrul tranzacției, am sesizat că posibilitatea de verificare a coletului la sosire elimină îndoielile consumatorilor cu privire la concordanța produsului cu fotografia prezentată pe site, starea de funcționare a acestuia, prezența tuturor componentelor în cutie și așa mai departe. Astfel, oamenii au devenit și mai încrezători și mai deschiși în privința comerțului pe tocmai.ro.”, susține Andreea Trif, Project Manager tocmai.ro.

Ponderea cea mai mare din totalul anunțurilor postate pe tocmai.ro și marcate cu simbolul „Livrare gratuită și verificare colet” este deținută de categoria electronice și electrocasnice – telefoanele mobile, gadget-urile, calculatoarele și accessoriile aferente. O creștere semnificativă s-a înregistrat, însă, și pentru produsele dedicate mamelor și copiilor (din categoria Modă-Articole personale de pe site), indiferent că discutăm despre haine sau jucării.

”Nu este un lucru chiar neașteptat faptul că electronicele și electrocasnicele – cu precădere gadget-urile și telefoanele mobile – se află în plină ascensiune pe site, în ceea ce privește numărul de anunțuri postate, marcate cu Livrare gratuită și verificare colet. Pentru utilizatorii din segmentul tânăr mai ales, gadgeturile se perimează repede, astfel aceștia se află în permanentă căutare a unor noi oferte, pentru a fi în linie cu trendurile actuale.”, adaugă Andreea Trif, Project Manager tocmai.ro.

Despre serviciul ”Livrare gratuită și verificare colet”

Serviciul “Livrare gratuită și verificare colet”, pus la dispoziție de tocmai.ro, oferă vânzătorilor posibilitatea de a expedia gratuit, în fiecare lună, până la 5 produse comercializate pe site. Transportul este gratuit pentru coletele cu o greutate mai mică sau egală cu 10 kg, în localitățile standard FAN Courier. Pentru celelalte zone, prețul este calculat în funcție de greutatea coletului și destinație.

Astfel, tocmai.ro încurajează tranzacțiile pe site, eliminând costurile de transport, care până acum erau achitate de vânzători sau cumpărători. În plus, același serviciu aduce beneficii și pentru cumpărători, care au la dispoziție 7 minute pentru verificarea produsului primit, înainte de a achita contravaloarea acestuia. În momentul în care destinatarul s-a asigurat că articolul este exact cel comandat, acesta va achita ramburs suma agreată cu vânzătorul.

Pentru a beneficia de serviciul de livrare gratuită, vânzătorii trebuie doar să activeze această opțiune, prin simpla modificare a unui anunț deja existent sau prin adăugarea unui anunț nou. Pasul următor este să plaseze comanda de livrare, completând în formularul afișat datele primite de la cumpărător.

Serviciul este disponibil pe tocmai.ro începând cu data de 16 aprilie 2014, iar prin intermediul acestuia, vânzătorii pot trimite produsele afișate pe tocmai.ro pe întreg teritoriul României, prin FAN Courier.

Cumpărătorul trebuie să urmărească pe site anunțurile care au eticheta “Livrare gratuită și verificare colet”, pentru a beneficia de acest serviciu. După ce a luat legătura cu vânzătorul, trebuie doar să-i comunice acestuia datele de livrare și numărul de telefon la care poate fi contactat de către curier.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din piaţa produselor electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Depositphotos
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *